Acest eveniment a avut loc in data de 11 Jan 2019.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 11 ianuarie 2019, de la ora 22:30, trupa Bosquito concertează la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Fondată în Braşov, la sfârşitul anului 1999, de solistul Radu Almăşan, Bosquito abordează un fusion de rock şi latino, cu o gamă largă de influenţe, de la muzică ţigănească, balcanică, până la elemente simfonice şi hard rock.

„Pas cu pas” şi „Ţigano” sunt primele melodii lansate de trupă, iar „Pepita”, „Hopa Hopa” şi „Două mâini” sunt single-urile care au adus succesul comercial pentru Bosquito.

La începutul anului 2005 trupa pleacă în S.U.A., unde scriu piese în limba engleză, fac înregistrări şi concertează în Los Angeles sub numele de Acoustic Bullet. Tot în aceeaşi perioadă, se formează trupa indie-rock Madame Hooligan, ce s-a bucurat de o largă apreciere în Los Angeles. În paralel, solistul reia activitatea trupei Bosquito şi susţine concerte pentru comunitatea de români din America.

Radu Almăşan revine în ţară în 2010 şi lansează melodia „Tobogan”, iar în 2011 lansează piesa „Întuneric în culori”, în colaborare cu Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Printre albumele lansare până în prezent de trupă, se regăsesc: „Bosquito” (2000), „Sar scântei” (2002), „Cocktail Molotov” (2003), „Fărâme din soare” (2004) şi „Babylon” (2014).

Bilete Bosquito la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Bosquito de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 11 ianuarie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
VIP în faţa scenei (număr limitat 80 bilete) 79 lei bilete
Cu loc la masă în sală 54 lei bilete
Fără loc în picioare 54 lei bilete

Concertul Bosquito de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de către BestMusic Live Concerts.