Acest eveniment a avut loc in data de 13 Jan 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 13 ianuarie 2017, de la ora 20:00, trupa Bosquito susţine concertul „Să nu spui ce-am făcut aseară!” la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Spectacolul, care a fost programat iniţial pe 11 noiembrie 2016, promite foarte multe surprize şi un playlist special, dedicat tuturor fanilor. Printre invitaţii speciali se numără The Groovy Bastards, Steelborn, Roman Iagupov (Zdob şi Zdub), Mircea Baniciu, Kempes, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Adrian Despot, DJ Hefe şi Andrei Cebotari (Zdob şi Zdub).

Program concerte Bosquito la Arenele Romane din Bucureşti

19:00 – acces public
20:00 – 20:30 – The Groovy Bastards
20:45 – 21:15 – Steelborn
21:30 – 00:00 – Bosquito & Guests

Posesorii de suplimente meet & greet sunt aşteptati la intrarea în backstage după concert pentru a se întâlni cu trupa şi sunt rugaţi să pastreze suplimentul cu ei. Intrarea în backstage este lânga standul de mâncare din interiorul cortului.

Trupa Bosquito a fost fondată de solistul Radu Almășan în 1999, la Brașov. La începutul anilor 2000, formaţia a abordat un combinaţie de rock latin cu o gamă largă de influenţe, de la muzică ţigănească, balcanică până la elemente simfonice şi de hard rock.

Formaţia a debutat cu albumul eponim, „Bosquito” (2000), iar două cântece de pe disc au fost lansate ca single: „Pas cu pas” şi „Ţigano”. În 2004, pentru o lungă serie de concerte şi spectacole susţinute, formaţia a fost recompensată cu premiul pentru „Cea mai bună reprezentaţie live.

În 2005, trupa a hotărât să păresească ţara şi să se stabilească în SUA. După câţiva ani, în care scris piese în limba engleză, a înregistrat şi a concertat în Los Angeles sub numele de Acoustic Bullet, formaţia s-a întoars în România şi a cântat în deschiderea concertului Shakira. În acelaşi timp, au lansat şi piesa „Întuneric în culori”.

În 2014, trupa a lansat albumul „Babylon”, de pe care au extras single-ul „Prieteni”. Materialul a fost promovat printr-o serie de concerte care a inclus şi spectacolul de la Cinema Patria din Bucureşti, în noiembrie 2014. În prezent trupa are cinci albume, iar piesele „Pepita”, „Două mâini” şi „Bosquito” se numără printre cele mai cunoscute cântece ale grupului.

Bilete Bosquito la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Bosquito de la Arenele Romane din București, de pe 13 ianuarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionare, dar şi de perioada de achiziţie.

Categorie Preţ earlybird Preţ normal Preţ la intrare
Golden Circle – în faţa scenei 65 lei 75 lei 80 lei bilete
Acces general 45 lei 50 lei 60 lei bilete

Preţul earlybird este valabil pentru primele 200 bilete.
Suplimentul Meet & Greet este valabil doar cu abonament deja cumpărat şi poate fi achiziţionat la preţul de 200 lei.

Reguli de acces şi informaţii utile

Fumatul în cort Arenelor Romane este interzis. Se fumează doar în locurile special amenajate.

Accesul este permis pe bază de bilet valid. Odată intraţi în incinta Arenelor Romane, nu puteţi părăsi locaţia decât în caz de urgenţă. În caz contrar va trebui sa cumpărăţi un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o brăţară specială cu care pot intra şi în zona de Acces General.

Accesul copiilor sub 7 ani nu este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de cel puţin unul dintre părinţi, la rândul său posesor al unui bilet valid.

Zona de concert are o singura zona de acces şi cinci ieşiri de siguranţă marcate ca atare.

Este interzis în zona de concert accesul cu arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi şi alimente din exterior, accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel, umbrele, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie. Nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare.

Concertul Bosquito de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de BestMusic Live Concerts.