Acest eveniment a avut loc in data de 7 Apr 2019.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 7 aprilie 2019, începând cu ora 19:30, trupa Mahala Rai Banda, denumită de presa internaţională „senzaţia muzicală a zonei balcanice”, sunsţine concertul aniversar de 15 ani, la Circul Metropolitan Bucureşti.

Cu peste 600 de concerte în 26 ţări şi participări la numeroase festivaluri internaţionale, Mahala Rai Banda a cucerit întreg mapamondul cu stilul inconfundabil numit „balkan beat”, un mix uimitor de genuri, un stil energic şi în acelaşi timp autentic şi sofisticat.

Concertele Mahala Rai Banda înseamnă o explozie de energie, este acel concert la care nu poţi rezista să nu dansezi. Este mai mult decât un concert, este o petrecere!

După ce au cântat pe toate meridianele pamântului: Opera Garnier din Paris, Teatrul Bolshoi din Moscova, Austria, Germania, Elveția, Spania, Italia, Belgia, Olanda, Portugalia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Turcia, Japonia, Canada, SUA, Australia sau Noua Zeelendă, Mahala Rai Banda sărbatorește 15 ani de la înfiinţare, într-un concert de zile mari acasă, alături de prieteni.

Bilete Mahala Rai Banda – 15 ani, la Circul Metropolitan Bucureşti

Bilete pentru concertul aniversar Mahala Rai Banda – 15 ani, de la Circul Metropolitan Bucureşti, de pe 7 aprilie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Entertix/MyTicket şi online de pe www.entertix.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 180 lei bilete
Categoria I 150 lei bilete
Categoria II 90 lei bilete