Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, de la ora 19:00, Alternosfera susține un concert la Arenele Romane din București. În cadrul concertului, Alternosfera va lansa un nou single, iar show-ul va include cele mai îndrăgite piese ale trupei.

Alternosfera este o formație de rock alternativ din Republica Moldova, fondată în 1998 în Chișinău. Până în prezent au lansat 7 materiale discografice: „Orașul 511” (2005), „Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică” (2007), „Flori din groapa Marianelor EP (2008), „Virgula” (2012), „Epizodia” (2013), „Haosoleum” (2015) și „Arhitectul din Babel” (2019).

Alternosfera abordează un gen muzical alternativ cu un instrument cheie, clapa, care ghidează întreaga compoziție melodică. În majoritatea cazurilor, versurile lor se concentrează pe teme legate de iubire, dar adesea includ și elemente sociale sau politice. În ceea ce privește sunetul, Alternosfera se remarcă ca fiind unică în peisajul muzical din Moldova, cu influențe ce acoperă perioada de la anii ’80 până la grunge-ul din Seattle din anii ’90.

Unul dintre cele mai recente proiecte ale trupei, Theatroll (teatru și rock ‘n’ roll), a fost lansat la finalul lunii septembrie 2022. Proiectul constă într-o serie de concerte pe care formația le susține în cele mai frumoase săli de teatru, operă și filarmonică din Romania și Republica Moldova. În cadrul evenimentelor Theatroll sunt prezentate piese din discografia trupei, reinterpretate și cântate alături de orchestră.

Bilete Alternosfera la Arenele Romane din București

Biletele pentru concertul Alternosfera din 11 noiembrie 2023, de la Arenele Romane din București, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online pe iaBilet.ro, prețurile variind astfel:

  • Earlybird (primele 200 din fiecare categorie) – 129 lei – Golden Circle (în fața scenei) și 89 lei – Acces General
  • Presale – 149 lei – Golden Circle și 99 lei – Acces General
  • La intrare – 180 lei – Golden Circle și 130 lei – Acces General

La prețul biletelor se poate adăuga comisionul de emitere bilet al agenției de ticketing.

Concertul Alternosfera de la Arenele Romane este organizat de BestMusic Live Concerts.