Miercuri, 22 iunie 2022, de la ora 19:00, trupă britanica de indie rock alt-J susține un concert la Arenele Romane din București. În deschidere vor concerta EMAA și rareș.

alt-J este o formație de indie rock din Leeds, Marea Britanie, activând pe scena muzicala din 2007, format din Joe Newman, Thomas Sutart Green și Augustus Unger-Hamilton.

Primul album, ”An Awesome Wave” a fost lansat în 2012 și le-a adus artiștilor celebrul Mercury Prize. Premiul este oferit celui mai bun album muzical britanic sau irlandez. Următorul album, ”This is All Yours” a fost lansat în 2014 și a ajuns direct pe prima poziție în topul din Regatul Unit. Cel mai recent material, ”Relaxer” a fost lansat în 2017 și a ajuns în topurile din peste 15 țări.

EMAA vine ca și special guest în cadrul concertului cu un show de o oră alături de trupa ei live. rareș este cunoscut publicului larg din cadrul emisiunii One True Singer, iar recent și-a lansat primul single în clubul Expirat.

Bilete alt-J la Arenele Romane din București

Biletele pentru concertul alt-J de la Arenele Romane din București, de pe 22 iunie 2022, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preț, în funcție de poziționarea față de scenă.

La minim 4 bilete cumparate aveți discount 10%

– Premium (cu loc) – 199 lei în earlybird, 229 lei, în presale și 250 la intrare
– Teren (fără loc, în fața scenei) – 159 lei în earlybird, 179 în presale și 200 la intrare
– Acces General (cu loc) – 99 lei în earlybird, 119 lei în presale și 140 lei la intrare
– Acces General (fără loc) – 119 lei în presale și 140 lei la intrare

Perioada earlybird este limitată la primele 200 de bilete din fiecare categorie.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Accesul cu umbrele este interzis.

Concertul alt-J de la Arenele Romane din București este organizat de BestMusic Live Concerts.