Joi, 14 februarie 2019, de la ora 20:00, Alessandro Safina va concerta pe scena BT Arena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca. Celebrul tenor va susține un spectacol special de Valentine’s Day, „Canzoni D’amore”.

Spectacolul „Canzoni D’amore” este conceput pentru a sărbători iubirea, iar fanii din România au ocazia de a face un cadou persoanei iubite de Valentine’s Day. Alessandro Safina va cânta peste 20 de piese, inclusiv cel mai recent single lansat, „Mare Mare”, dar și alte piese de succes și coveruri internaționale.

Îmi doresc să ne revedem în număr foarte mare, ca de fiecare dată. Aștept cu nerăbdare să vă cânt și să vă încânt, să ne bucurăm cu toții de o seară minunată și de acel schimb de energie atât de benefic sufletelor noastre, care se întâmplă întotdeauna prin muzică”. a declarat artistul.

„Canzoni D’amore” este al doilea concert pe care artistul îl va susține la Cluj-Napoca. Deasemenea, la București va fi cel de-al cincilea concert susținut, iar la Alba Iulia a fost prezent de două ori. Alessandro Safina a cântat în România alături de Andrea Bocelli, Gheorghe Zamfir si Loredana Groza.

Originar din Italia, Alessandro Safina a cunoscut succesul la începutul anului 2000, când a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, pop-opera.  Alessandro Safina a devenit cunoscut în România datorită apariției în producția braziliană „Clona” și a single-ului „Luna”, inclus pe coloana sonoră a serialului.

De asemenea, Alessandro Safina a colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras şi Mario Frangoulis. „Luna”, „Regresa a Mi”, „Incanto” şi „La Sete di Vivere” sunt printre cele mai cunoscute piese ale tenorului italian.

Bilete Alessandro Safina la BT Arena din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul Alessandro Safina de la BT Arena din Cluj-Napoca, de pe 14 februarie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Categoria VIP 295 lei bilete
Categoria Premium 235 lei bilete
Categoria I 175 lei bilete
Categoria II 125 lei bilete
Categoria III 85 lei bilete

Concertul Alessandro Safina de la Cluj-Napoca este organizat de către International Creative Talent Agency.