Acest eveniment a avut loc in data de 7 Sep 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 7 septembrie 2018, de la ora 19:00, Aku Naru revine în concert într-o variantă inedită, acompaniată de The Fresh Symphonic Orchestra, la Arenele Romane din Bucureşti. Alături de artistă, vor performa Alexandra Uşurelu & Muse Quartet, Luiza Zan, YCCMD, iar warm-up-ul va fi asigurat de Rammon.

Akua Naru, pe numele ei Latanza Hinton, expertă în hip-hop, reuşeşte să combine versurile sensibile în cântecele sale introducând elemente de jazz și muzică tradițional africană în toate spectacolele sale. Aceasta va cânta piesele de pe noul său album, „The Blackest Joy”. Artista a reuşit de-alungul carierei să se facă cunoscută drept un model pentru ceea ce femeile pot fi în lumea hip-hop-ului. Primul său album, „The Journey Aflame”, a cunoscut un imediat succesul cu single-ul „The World Is Listening”.

Alexandra Uşurelu a debutat în 2011 pe scena Teatrului Odeon, cu ocazia Galei „Femeia Contează”. A urmat „La capătul lumii”, primul său album, distins cu premiul „Cel mai bun album al anului 2015”. Playlist-ul acesteia va conține cântecele originale ale sale și aranjamente jazz, scrise de compozitorul și producătorul Bobby Stoica. Invitat special permanent în concertul #UsorJazz este Harvis Cuni Padron (trompetă).

Muse Quartet, trupa formata din Alina Horez, Nicoleta Petre, Maria Coltatu și Corina Ciuplea vor urca pe scenă alături de Alexandra Uşurelu.

Luiza Zan a studiat canto clasic, implicându-se de-a lungul timpului în proiecte muzicale, aceasta considerându-se muzician, nu solistă într-o trupă. Artista va intra pe scenă alături de Albert Tajti (pian), Radu Piel Oh You (tobe) şi Răzvan Cojanu (bass).

Rammon vine cu un amestec de muzică cu influențe disco, funk, jazz, bossa nova și multe alte sunete și ritmuri.

Cu noțiuni de bază în ceea ce privește acompaniamentul (chitara), YCCMD este un proiect în care povestește și acompaniază cât poate de bine ce vede, simte și doreste, îmbinând folk cu muzica sa preferată.

Bilete Akua Naru de la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Akua Naru & The Fresh Symphonic Orchestra: The Blackest Joy Live, de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 7 septembrie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Entertix, dar şi online de pe www.entertix.ro, după cum urmează:

Categorie Preţ
Early Bird – SOLD OUT 49 lei  bilete
Pre-sale – SOLD OUT 59 lei  bilete
Regular 69 lei  bilete

Concertul Akua Naru de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către The Fresh.