Acest eveniment a avut loc in data de 1 Feb 2019.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 1 februarie 2019, de la ora 22:30, Adrian Sîna cântă în premieră la Hard Rock Cafe din Bucureşti, alături de Akcent, într-un eveniment ce marchează 20 ani de la lansarea trupei.

Trupa Akcent celebreză 20 de ani de activitate, moment ce va fi marcat cu cea mai recentă lansare a acesteia, „Rita”. Trupa Akcent a devenit cunoscută odată cu single-ul „Ți-am Promis” (2001), extras de pe albumul de debut, „În Culori”, ce a fost premiat cu Discul de Platină. Trupa a cucerit piața internațională, cu lansarea single-ului „Kylie”, versiunea în limba engleză a piesei „Dragoste de închiriat”, ce a ajuns pe prima poziție în multe topuri din Europa, precum Olanda şi Franța.

Adrian Sîna este unul dintre cei mai de succes artiși si producători români și unul dintre fondatorii trupei. Piesele lansate de acesta, atât solo, cât și sub numele Akcent, au depășit un miliard de vizualizări. Unele piese au fost lansate ca single-uri, fie incluse în diferite compilații ale unor case de discuri internaționale, cum ar fi Warner Music Group, Universal Music Group și Ministry of Sound.

Melodiile „That’s My Name”, „Stay With Me” și „My Passion”, i-au consolidat poziția. Datorită succesului hiturilor „Kamelia” (Akcent), „Liar” (Sandra N), „Sărutări Criminale” (Maxim) și „Noi Simțim La Fel” (Lidia Bubble feat. Adrian Sîna), 2014 îi aduce premiul de „Cel mai bun compozitor al anului” în cadrul Premiilor Radio România. În 2018 lansează un EP pe care se regăsesc single-uri precum: „Stole My Heart”, „My Lady” și „Deep In Your Eyes”.

Bilete Adrian Sîna la Hard Rock Cafe din București

Biletele pentru concertul Adrian Sîna – AKCENT 20, de la Hard Rock Cafe din București, de pe 1 februarie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
VIP cu loc la masă – în sală 35 lei bilete
Cu loc la masă – în sală 25 lei bilete

Concertul Adrian Sîna de la Hard Rock Cafe din București este organizat de către Hard Rock Cafe.