Acest eveniment a avut loc in data de 26 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 26 decembrie 2016, de la orele 17:30 şi 20:30, Adrian Naidin susţine două concerte la Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti. Iniţial concertul trebuia să aibă loc pe 10 octombrie, dar din cauza unor probleme de sănătate ale artistului, evenimentul a fost amânat. Biletele pentru spectacolul anunţat anterior care nu au fost returnate sunt valabile pentru noua dată a concertului, iar locurile sunt rezervate.

Alături de Adrian Naidin pe scena Teatrului Naţional se vor afla artişti cu care acesta colaborează de mai mulţi ani, precum: Cătălina Naidin, Ionuţ Micu şi Adrian Andrei.

La finalul lunii septembrie artistul Adrian Naidin a trecut printr-o mare încercare a vieţii, o încercare care i-a pus viaţa în pericol şi îl puteau face să spună adio muzicii. A urmat o perioada de incertitudine şi speranţă, mulţi oameni fiindu-i alături şi ajutându-l să treacă peste nefericitul accident.

Spectatorii vor putea să asculte melodii compuse de artist în ultimii trei ani, câteva melodii compuse în perioada de convalescenţă şi, pentru că este a doua zi de Crăciun, câteva colinde, unele dintre ele culese sau compuse chiar de Adrian.

Originar din Ardeal, Naidin a absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca şi a debutat în 1998 ca instrumentist la Opera Maghiară din acelaşi oraş. Timp de trei ani a colaborat cu Teatrul Naţional din Capitală, iar apoi a devenit membru al Orchestrei Naţionale Radio.

Adrian Naidin a susţinut numeroase concerte atât în ţară, cât şi în afara graniţelor. Printre cele mai importante spectacole ale artistului pot fi amintite: „Damian’s Fire”, la Bucureşti, alături de Damian Draghici, „Concert de folclor românesc” la Teatrul Alekton din Atena, „Let’s Vibe”, concert de compoziţii proprii cu Orchestra Naţională Radio, la Bucureşti, „Cantice-n cerc”, colaborare cu pianistul Raul Kusak.

A lucrat cu nume sonore din lumea muzicii şi a teatrului printre care: trupa Phoenix, muzicianul american Moby, Alexandra Toader, Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele. De-a lungul carierei, artistul şi-a trecut în palmares premii importante, precum: Premiul II pentru Muzica de Cameră la Concursul Internaţional de Reichenau din Austria şi a ocupat a doua poziţie la Concursul Naţional de interpretare muzicală.

Bilete Adrian Naidin la Teatrul Naţional din Bucureşti

Biletele la concertul Adrian Naidin la Teatrul Naţional din Bucureşti din 26 decembrie 2016 se pot achiziţiona online de pe www.ticketnet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Biletele pentru spectacolul anunţat anterior şi care nu au fost returnate sunt valabile pentru noua dată a concertului, iar locurile sunt rezervate.

Categorie Preţ
Categoria 1 50 lei
Categoria 2 35 lei
Categoria 3 25 lei

Concertul Adrian Naidin de la Bucureşti este un eveniment organizat de Spectaculis.