Acest eveniment a avut loc in data de 1 Oct 2019.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marți, 1 octombrie 2019, de la ora 19:00, Ada Milea și Bobo, Țapinarii, Fără Zahăr concertează în Club Quantic din București.

Stilul original al Adei Milea s-a făcut repede remarcat pe scena muzicală din România, datorită versurilor sale şi al modului de intrepretare. Printre piesele ei se numără „Femurul”, „Apolodor”, „Plai & Manea” sau „Greierele şi furnica”. Până în prezent artista a primit distincțiile „Premiul special al juriului” la Festivalul Internațional de Teatru de la Piatra-Neamț pentru muzica din „Eu, când vreau să fluier, fluier”, „Premiul special al juriului” la Festivalul HUMORROR pentru muzica spectacolului „Trilogie belgradeană”, „Premiul criticii” la Gala UNITER (2006), „Premiul special pentru muzica de teatru” la Gala UNITER (2008).

Bobo Burlăcianu, originar din Dorohoi este interpret și compozitor român, membru fondator al formațiilor Fără Zahăr (2001) și The Bread Pits (2012). În 2004 o cunoaște pe Ada Milea, cu care începe colaborarea în spectacolele și concerte. În 2007 debutează ca compozitor de muzică de spectacol cu piesa de teatru „With a little help from my friends” de Maria Manolescu, în regia lui Radu Apostol, la Teatrul Național Iași. Colaborează mai apoi cu teatre din București, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Arad, Piatra Neamț, Suceava.

Cosmin Covei şi Adrian Tănase şi-au unit destinele artistice încă din anul 2001 şi-au format trupa Ţapinarii. Cei doi au adoptat un mod de exprimare inedit, ceva între muzică folk şi stand-up comedy, pe care l-au denumit folk alternativ. În general versurile sunt despre căsătorie, amante, copilărie, parenting, divorț, criza de 40, pițipoance, libertate și fericire.

Fără Zahăr, originară din Dorohoi, este o trupă de muzică și umor, abordând mai multe genuri muzicale pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului. Trupa se înființează în 2001, la inițiativa lui Bobo Burlăcianu, care își începe activitatea în Cenaclul Moldavia, cenaclul de muzică folk al Casei de Cultură a Studenților din Iași. Până în prezent trupa a lansat trei albume și anume „Episodu’ unu: Amenințarea faitonului” (2003), „Episodu’ 2 de la Dorohoi” (2005) și „Neamul lui Peneș Curcanul” (2008).

Bilete Ada Milea și Bobo, Țapinarii, Fără Zahăr din Club Quantic din Bucureşti

Biletele pentru concertul Ada Milea și Bobo, Țapinarii, Fără Zahăr din Club Quantic din Bucureşti, de pe 1 octombrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Early Bird Presale 1 La intrare
Acces General 40 lei 50 lei 60 lei bilete

Early Bird – primele 50 de bilete – SOLD OUT!
Presale 1 – până pe 30 septembrie inclusiv

Acces Public – 19:00
Copiii cu vârsta de până la 8 ani beneficiază de intrare liberă.
Nu vor exista locuri la masă.