claudia

Luni, 30 noiembrie, Claudia Pavel a sustinut cu succes primul sau concert unplugged la Sala Amfiteatru de la Teatrul National din Bucuresti. Concertul a fost unul exclusivist, desfasurat intr-o atmosfera intima, la care au participat doar 100 de fani si cativa reprezentanti din industria muzicala romaneasca.

Putin dupa ora 20:00, Claudia a venit pe scena si a inceput sa cante live, alaturi de band-ul Tibi Scobiola si de cvartetul Passione. A cantat piese celebre din repertoriul unor artisti internationali, precum „Fallin’” (Alicia Keys), „Rehab” (Amy Winehouse), „Please Don’t Leave Me” (Pink), „Killing Me Softly” (Fugees), „Halo” (Beyonce), dar si melodii de pe cel mai recent album semnat Claudia Pavel „Wrong Girl ForThat”, printre care cele 3 single-uri deja cunoscute: „Just a Little Bit”, „Who’s Gonna Wake Me Up” si „Don’t Miss Missing You”.

Invitatii speciali ai Claudiei au fost Connect-R, cu care a cantat piesa „Candy”, Paul Cless si Oceana.

Oceana, cantareata care a reusit sa imbine muzica soul a anilor ’60 cu ritmurile moderne si versurile contemporane, facand furori cu primul sau single, si-a facut aparitia pe scena din Bucuresti si impreuna cu Claudia au cantat „Cry Cry”.

Claudia i-a predat stafeta cantaretei de origine germana, care a ramas pe scena si a cantat piesa „Baby, one more time” a lui Britney Spears si o piesa ce va fi noul single al artistei. Acesta se umeste „Lala (Love Supply)” si este o melodie ritmata, vesela, cu versuri amuzante. Oceana a adus pe scena multa energie, a comunicat foarte bine cu publicul si a avut o interpretare buna, aplaudata cu mult entuziasm de cei prezenti in sala.

Dupa prestatia Oceanei, Claudia a revenit pe scena si a mai cantat cateva melodii prin care a dovedit ca are o voce exceptionala, ca a sustine un concert live nu e usor, (a gasit cu greu versurile la „Don’t Leave Me”), dar cu siguranta i-a adus un plus de notorietate si apreciere din partea fanilor si a colegilor de breasla.

Claudia Pavel a inceput sa ia lectii de canto la 7 ani, iar primii pasi catre lumea muzicala i-a facut la varsta de 15 ani, ca membra a trupei Candy. Dupa 3 ani s-a desprins de formatie si a inceput o cariera solo, sub numele de Cream. In prezent, ajunsa la maturitate profesionala, a lansat „Wrong Girl For That” in peste 10 tari europene si a cantat pe aceeasi scena cu Oceana.