În perioada 28-30 august 2015, muzica electronică, energia pozitivă, istoria şi cultura se îmbină într-o armonie perfectă în cadrul festivalului CantaCuzino Frequencies la Castelul Cantacuzino din Buşteni.

Vibraţiile energetice vor fi acordate cu cele muzicale pe cele 3 scene, pe care vor fi prezenţi peste 30 de artişti internaţionali şi locali, ce vor magnetiza participanţii în jurul castelului, de la scena de zi, la cea de noapte şi apoi la after-party, într-o călătorie continuă ce va începe vineri şi se va încheia duminică.

Line-up-ul festivalului îi cuprinde pe: Nick Warren, Guy Mantzur, My Favorite Robot, NickoIzzo, Marc Poppcke, SoulButton, Cid Inc, Nick Devon, Darin Epsilon, Marcelo Vasami, Wannas, Disco Duro, Mahony, BOg, Punu, Alex & Mircea Babescu, Nocturno & Audiopulse, Livia Andrei, Mano, Victor Stancov, Marika, Alex Preda, Oscar, Marius Ene, Alex Pentu, Axel, Alexandru Jijian, zece, Urban Chameleon, Adi Dumitra şi Snatt.

Program CantaCuzino Frequencies
Program CantaCuzino Frequencies

Pentru a facilita deplasarea spre festival, organizatorii vor pune la dispoziţia participanţilor din Bucureşti o soluţie de transport dus-întors, ce urmează a fi comunicată în perioada imediat următoare. De asemenea, o listă detaliată cu toate opţiunile de cazare din Sinaia, Poiana Ţapului, Azuga, Buşteni şi Predeal, este disponbilă pe site-ul evenimentului. Festivalul promite şi o experienţă culinară deosebită, prin restaurantul Canta Cuisine, dar şi prin food-court-urile amenajate pe domeniul castelului.

Bilete CantaCuzino Frequencies

Biletele pentru CantaCuzino Frequencies, de la Castelul Cantacuzino din Buşteni, sunt disponibile în reţeaua www.bilete.ro sau prin completarea formularului de pe site-ul evenimentului.

Perioadă Preţ
primele 500 de bilete 90 lei – SOLD OUT
early bird până la 17 august  139 lei
între 18 august şi 27 august  199 lei

Din cauza capacităţii castelului, perimetrul festivalului poate găzdui un număr limitat de participanţi. Toate tipurile de bilete garantează accesul pe toată durata evenimentului. 

CantaCuzino Frequencies este un festival organizat de BPM Event Evolution.