Acest eveniment a avut loc in data de 12 May 2019.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În weekendul 10-12 mai 2019, la Verde Stop Arena din Bucureşti, are loc cea de-a cincea ediţie BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor.

BURGERFEST 2019 te invită să burgăreşti cu peste 70 de sortimente de burgeri, pregătiţi de nu mai puţin de 22 de restaurante din întreaga ţară, inclusiv din oraşe ca Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa sau Râmnicu Vâlcea. Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de concerte şi DJ care se vor ocupa de ambianţă şi multe activitătăţi extra, dedicate celor mari, dar şi celor mici. În plus, ca în fiecare an, căţeii sunt mai mult decât bine veniţi în spaţiul festivalului.

Program concerte BURGERFEST 2019

Vineri, 10 mai
OCS

Sâmbătă, 11 mai
Jurjak
Viţa de Vie

Duminică, 12 mai
Les Elephants Bizarres
ROA

BURGERFEST va desemna pentru al cincilea an consecutiv „Cel Mai Bun Burger”, în cadrul unei competiţii unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalităţi relevante din domeniul culinar.

Competiția „Cel Mai Bun Burger” are loc din nou şi la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine şi cred că pot oferi un preparat gustos şi inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanţii restaurantelor prezente în competiţia dedicată profesioniştilor.

Cele 22 de restaurante care ne aşteaptă la BURGERFEST 2019 sunt: Baz Bistro – Burgers & Pizza, Big John Foodtruck&LAB, Birria, Burger House (CJ), Burger Van, Circus Pub, D20 Urban Bistro, Emte, Flying Pig, Food Stuff (BV), Furgoneta, Gastro Street Food & More (SB), Hard Rock Cafe, Hashtag Pub, Hatz Burger Studio, Mosia Corbeanca, Nori Yakitori, Old Brick Pub, Smokin’ Pig, Uncle John, Unu Fine Food, Vic Container.

Şi pentru că după un burger delicios merge şi o cafea sau un desert, la festival vor fi prezenţi şi invitaţii: 5 to go, Atelierul de Tarte, I, Bubble Waffle, Butoiul cu Îngheţată, Zobuian şi Frizzante Ride.

Bilete BURGERFEST 2019

Accesul la BURGERFEST se va face pe bază de bilet de o zi sau abonament, ce permite accesul la toate cele trei zile de festival. Există şi o categorie specială numită Burgerfest Fan Ticket (bilet 1 zi). Biletele şi abonamentele se găsesc în reţeaua iaBilet şi online pe www.iabilet.ro.

Categorie Preţ
Bilet de o zi 20 lei bilete
Abonament 3 zile 45 lei bilete

BURGERFEST este un eveniment organizat de Mixtopia LIVEPRO Events.