Acest eveniment a avut loc in data de 16 Dec 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 16 decembrie 2018, de la ora 20:00, Borgore revine în Bucureşti pentru a susţine un show în cortul încălzit de la Arenele Romane. Warm-Up-ul va fi susţinut de către HELL:SD şi WUBBIX, iar after party-ul de către DJ ShiveR.

Asaf Borger, cunoscut ca Borgore, este unul dintre cei mai populari şi mediatizaţi artişti de muzică electronică. Numit „copilul teribil al bassului” sau „cel care a ruinat dubstep-ul”, controversatul artist a devenit un personaj iconic în dubstep-ul modern.

Borgore este considerat unul dintre cei mai inovatori şi intuitivi artişti ai generaţiei sale. De-a lungul carierei sale, artistul a reuşit să înfiinţeze propriul label, „Buygore Records”. Borgore a pus în scenă show-uri catalogate drept capodopere, a urcat pe scenele celor mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, precum Tomorrowland, Ultra, RDC Las Vegas sau Made in America şi are propriul show la radio,”The Borgore Show”, împreună cu prietenii săi Miley Cyrus, Diplo şi Waka Flocka Flame.

https://www.youtube.com/watch?v=gJ5Y7D4Ss2k

HELL:SD este un nume relativ nou pe scena de profil din România. A participat la Electric Castle şi Sunset Festival, dar şi la multe evenimente de drum and bass. Printre artiştii care l-au influenţat se numară Noisia, Emperor, Mefjus şi Phace.

WUBBIX a început să producă muzică în urmă cu doi ani axându-se pe muzică electronică. Printre artiştii care l-au influenţat se numarş Spag Heddy, EH!DE, Teminite and Panda Eye.

DJ ShiveR a ajuns printre cei mai versatili DJ din România şi a împărţit scena cu artişti consacraţi precum Skrillex, The Prodigy, Fat Boy Slim, Die Antword, Sigma, Dj Fresh, Delta Heavy, Wilkinson, Netsky, Ed Rush, James Zabiela şi mulţi alţii. Seturile sale pot conţine până la 50 de piese într-o oră cuprinzând multe genuri muzicale precum Electro-House, Techno, Breaks.

Bilete Borgore la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru show-ul Borgore, de pe 16 decembrie 2018 la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie şi de poziţionarea faţă de scenă.

Categorie Preţ Presale Preţ intrare
VIP (în faţa scenei) 139 lei - bilete
Acces General 89 lei 90 lei bilete

Sunt disponibile doar 300 de bilete VIP şi 1300 Acces General. Zona VIP se află în faţa scenei, iar accesul se face doar pe bază de brățară.

Nu există limită de vârstă, însă spectatorii sub 14 ani trebuie să vină la concert însoțiți de un adult și ambele persoane să aibă bilete valabile.

Show-ul Borgore de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de Bestmusic Live Concerts.