Vineri, sâmbătă şi duminică, 16-18 iulie 2010, la Zone Arena din Bucureşti, se va desfăşura prima ediţie a Ciuc Summer Fest.

În prima zi a festivalului, alături de Faithless,  pe scena complexului vor urca şi cei de la L’orchestre de Roche , Şuie Paparude, Sensor şi Discoballs.

A doua zi a festivalului, 17 iulie, trupele Les Elephants Bizarres, Urma, Kumm şi Brum Conspiracy vor încălzi atmosfera pentru concertului susţinut de mini orchestra Pink Martini.

Pe 18 iulie, în cea de-a treia zi a festivalului Ciuc Summer Fest vor concerta trupele The Mono Jacks, Viţa de Vie, E.M.I.L. şi The MOOoD alături de Gary Moore şi trupa s-a Neil Carter, Jon Noyce şi Darrin Mooney.

Una dintre cele mai îndrăgite extra-activităţi de festival, Silent Disco revine în România cu ocazia Ciuc Summer Fest şi îl aduce pe cunoscutul DJ britanic Talvin Singh şi pe DJ rezidenţi ai petrecerilor de genul, DJ NO şi DJ OD.

Anul acesta, Kiss FM ofera fanilor Silent Disco posibilitatea de a alege, cu un singur click, DJ-ul care să mixeze în prima zi de Ciuc Summer Fest. Tot ce trebuie sa faca este sa acceseze site-ul www.kissfm.ro, să asculte mix-urile celor opt DJ înscrişi în competiţie – Electic Brother, Marika, East Roots Sound, Aeromaschine, Victor Stancov, Victor M, DJ Unloka sau DJ Bully, şi să-şi voteze preferatul. Câştigatorul se va alătura DJ-ului rezident Silent Disco, pe data de 16 iulie.

Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest respectiv 16, 17 si 18 iulie, vor putea fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta.

Bilete Ciuc Summer Fest:
Tribuna: 220 lei
Gazon A: 160 lei
Gazon B: 90 lei

Elevii şi studenţii pot începe vacanţa distrându-se la cel mai cool festival al verii, aceştia având şansa de a achiziţiona bilete, indiferent de categorie, la un preţ “de criza”, respectiv: 75 de lei pentru Gazon B, 145 de lei pentru Gazon A şi 200 de lei pentru un bilet cu loc la Tribuna.

Această nouă categorie de bilete la preţ redus va fi disponibilă doar miercuri, 14 iulie, la casele de bilete de la intrarea în complexul Zone Arena (Blv. Barbu Vacarescu, nr 313-321, sector 2), fiecare elev sau student putând achiziţiona maxim patru bilete, indiferent de categoria de preţ, numai în baza legitimaţiei de student sau a carnetului de elev vizat.