Duminică, 18 iulie 2010, Gary Moore va concerta acompaniat de o trupă nouă în cadrul turneul „Summer of Rock” ce va ajunge şi la Zone Arena din Bucureşti.

Noua echipa reuneşte de fapt trei colaboratori mai vechi ai artistului: Neil Carter, Jon Noyce şi Darrin Mooney. Chitaristul Neil Carter, fiind cunoscut şi pentru aportul sau în compunerea câtorva dintre hiturile lui Gary Moore, revine pe scena alături de acesta dupa o pauza de aproape 20 de ani. Acordurile de bass sunt susţinute de Jon Noyce, fost membru Jethro Tull şi Sessions, acesta fiind prezent şi pe albumul lansat de Gary Moore în 2006, „Ols, New, Ballads, Blues„. Percutionistul Darrin Mooney, toboşarul actual din Primal Scream, l-a însotit pe Moore în 2001 în turneul din Europa şi a înregistrat cu acesta albumul „Back to the Blues„, fiind ultimul care completează componenţa trupei.

Garry Moore şi noua sa trupă au lucrat timp de câteva luni la alcătuirea unui playlist pentru turneul Summer of Rock, format din cele mai solicitate piese în concertele live susţinute de artist în ultimii 20 de ani. Show-urile susţinute de Gary Moore vara aceasta se vor desfăşura doar în cadrul unor festivaluri europene, acesta concertând alături de grupul sau şi în tari precum Olanda, Italia, Norvegia, Elvetia sau Suedia.

Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest respectiv 16, 17 si 18 iulie, vor putea fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta.

Bilete Ciuc Summer Fest:
Tribuna: 220 lei
Gazon A: 160 lei
Gazon B: 90 lei

Foto: www.n24.de