Trei trupe noi, L’Orchestre De Roche, Les Elephantes Bizarres şi The Mono Jacks pe scena festivalului Ciuc Summer Fest 2010 de la Zone Arena din capitală.

Alături de Faithless, pe scena complexului Zone Arena vor urca şi cei de la L’orchestre de Roche, Şuie Paparude, Sensor şi Discoballs.

În a doua zi a festivalului, 17 iulie, trupele Les Elephants Bizarres, Urma, Kumm şi Brum Conspiracy vor încălzi atmosfera pentru concertului susţinut de mini orchestra Pink Martini.

Pe 18 iulie, în cea de-a treia zi a festivalului Ciuc Summer Fest vor concerta trupele The Mono Jacks, Viţa de Vie, E.M.I.L. şi The MOOoD alături de Gary Moore şi trupa s-a Neil Carter, Jon Noyce şi Darrin Mooney..

Membrii L’orchestre de Roche îşi descriu sound-ul ca fiind ”analog versus digital” – o combinaţie originală de electro, funk, dub, minimal, jazz, progresiv şi disco. Înfiinţată în 2008, trupa se poate lauda deja cu un portofoliu impresionant de concerte, unele dintre ele susţinute pe aceeaşi scenă alături de nume cunoscute precum Parov Stelar sau revelatia undegroundului britanic – Noblesse Oblige.

Les Elephants Bizarres este formată din Stefan (voce si chitara), Catalin (chitara si backing-vocals), Mihai (bass si backing vocals), Nae (sintetizator) şi Claudiu (tobe), iar acesta s-a născut in 2007, cu scopul de a face ”muzica veselă”, având un sound indie-alternativ cu puternice influente de punk. Nu este pentru prima dată când membrii Les Elephants Bizarres se vor afla pe scena unui festival internaţional, trupa fiind prezenta la a sasea ediţie UnderLondon din mai 2009, precum si la festivalul B’ESTFEST din acelasi an, alături de Moby, Motorhead, AYO şi Polarkreis 18.

Trupa The Mono Jacks a fost înfiinţată în 2008, la initiativa lui Doru Trascau (voce, chitara), solistul trupei AB4, care i-a adus împreuna pe Florin Vasile (chitara, voce), Dorian Cazacu (tobe) şi Hasan Nabulsi (bas). Inspirandu-se din muzica celor de la Interpol, The Mono Jacks a afişat în concertele susţinute până acum un sound închegat, pasaje elegante, şi o prestaţie live puternică şi armonioasă, devenind în scurt timp un nou exponent al curentul brit-indie-rock autohton.

Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest respectiv 16, 17 si 18 iulie, vor putea fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta.

Bilete Ciuc Summer Fest:
Tribuna: 220 lei
Gazon A: 160 lei
Gazon B: 90 lei