Acest eveniment a avut loc in data de 16 Jul 2010.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri 16 iulie 2010, trupa Faithless revine la Bucuresti pentru a sustine un nou concert in cadrul Ciuc Summer Fest 2010. Initial concertul trebuia sa aiba loc la Romexpo in cadrul editiei 2010 a festivalului B’ESTFEST, dar din pacate festivalul nu va mai avea loc in acest an.

Tot în prima zi a festivalului, alături de Faithless,  pe scena de la Zone Arena vor urca şi cei de la L’orchestre de Roche , Şuie Paparude, Sensor şi Discoballs.

Trupa Faithless, nume reprezentativ al muzicii electro din Marea Britanie, este alcatuita din Maxi Jazz, Sister Bliss si Rollo Armstrong.

Faithless a debutat in anul 1995 cu piesa „Salva Mea„, care la putin timp dupa lansare a ajuns pe primele locuri ale topurilor din intreaga lume. Anul 1996 a marcat aparitia primului album de studio, „Reverence„, acesta fiind urmat de „Sunday 8pm„, „Outrospective„, „No Roots„, si de un album Greatest Hits, lansat in 2005. In anul 2006, Faithless a lansat cel de-al cincilea album de studio „To All New Arrivals” consacrand definitiv trupa britanica drept unul dintre cele mai de succes proiecte electro-dance din lume.

Dupa patru ani de la aparitia ultimului material, Faithless se pregateste in prezent de lansarea unui nou album de studio, intitulat „Calling All The Faithful„, primul extras de pe acesta fiind single-ul „Sun To Me„.

Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest respectiv 16, 17 si 18 iulie, vor putea fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta.

Bilete Ciuc Summer Fest:
Tribuna: 220 lei
Gazon A: 160 lei
Gazon B: 90 lei