Acest eveniment a avut loc in data de 17 Jul 2010.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Pink Martini revine la Bucureşti pentru a susţine un concert pe 17 iulie 2010, în cadrul festivalului Ciuc Summer Fest 2010.

Festivalul va avea loc în perioada 16-18 iulie 2010 la Zone Arena din Bucureşti.

În aceeşi zi cu Pink Martini pe scena de la Bucureşti vor urca şi trupele româneşti de rock  Les Elephants Bizarres, Urma, Kumm şi Brum Conspiracy.

Nascută în Portland, Oregon, în anul 1994, la iniţiativa lui Thomas Lauderdale, Pink Martini abordează în fiecare compoziţie un melanj eclectic de ritmuri de latino, lounge, clasic sau jazz, muzica sa – catalogată nu de puţine ori de critici drept “muzica vintage” – fiind descrisă chiar de Lauderdale ca “muzica lumii fără a fi world music, o combinaţie de simfonie urbană cu ritmuri de carnaval cubanez/brazilian şi Breakfast at Tiffany’s/Natiunile Unite”.

Formată iniţial pentru a cânta la deschiderea evenimentelor politice din oraşul natal Portland, orchestra Pink Martini şi-a făcut debutul pe continentul european câţiva ani mai tarziu, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Primul album al trupei, “Sympathique”, a fost lansat în 1997 în cadrul propriei case de discuri şi s-a vandut în toată lumea în peste 1,3 milioane de exemplare. Au urmat alte trei materiale de studio, “Hang on Little Tomato” (2004), “Hey Eugene!” (2007), şi cel mai recent album, “Splendor in the Grass”, precum şi un DVD, “Discover the World: Live in Concert”, lansat în 2009, material ce conţine filmarea integrală a trei concerte susţinute de Pink Martini la Arlene Scnitzer Concert Hall, împreună cu Orchestra Simfonică din Oregon. Numeroase piese semnate Pink Martini au fost incluse şi pe coloanele sonore ale mai multor creaţii cinematografice, printre care “In the Cut”, “Nurse Betty”, “Josie and the Pussycats”, “Tortilla Soup”, “Shanghai Kiss” sau “Mr. and Mrs. Smith”.

Hit-urile Pink Martini“Amado Mio”, “Que Sera Sera”, “La Soledad”, “Donde Estas, Yolanda”, “Una Notte a Napoli”, “Tempo Perdido” sau “Simpatique (Je ne veux pas travailler)” – au cucerit deja publicul român în cadrul celor două concerte sold-out susţinute de trupa în anii trecuţi în Bucureşti, Thomas si China Forbes – vocea Pink Martini – declarându-se la rândul lor surprinşi şi încantaţi de căldura şi energia spectatorilor români.

Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest respectiv 16, 17 si 18 iulie, vor putea fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta.

Bilete Ciuc Summer Fest:
Tribuna: 220 lei
Gazon A: 160 lei
Gazon B: 90 lei