Organizatorii B’ESTFEST 2012 au decis să prelungească promoţia pentru bilete şi abonamente până la sfârşitul lunii martie 2012. Astfel, în această perioadă se vor putea achiziţiona bilete şi abonamente cu până la 30% discount. Festivalul B’ESTFEST 2012, ajuns la ediţia a VI-a ediţie, va avea loc între 6 şi 8 iulie 2012 lângă Bucureşti, în comuna Tunari.

215 lei preţul unui abonament pentru 3 zile de festival

Promoţia „early bird”, valabilă până la 15 martie a fost prelungită până pe 31 martie 2012. Astfel, biletele de o zi vor putea fi cumpărate la preţul de 95 de lei, cu aproape 25% discount faţă de preţul biletului întreg. După această dată biletele vor costa 125 lei, iar cele achiziţionate la intrarea în zona de festival în zilele de eveniment, vor costa 150 lei.

Tot până pe 31 martie 2012 şi abonamentelor au preţ special, astfel vei plăti doar 215 lei pentru cele trei zile de festival. După această dată abonamentele vor fi disponibile la preţ întreg, respectiv 265 de lei, urmând ca în zilele de festival preţul pentru abonamentele achiziţionate de la intrarea să fie de 285 de lei.

http://www.youtube.com/watch?v=ZKATTu166Jo&hd=1

Biletele şi abonamentele pentru B’ESTFEST 2012 se pot achiziţiona din reţeaua MyTicket şi online pe www.myticket.ro.

„Perioada de «early-bird» va fi mai lungă faţă de anul trecut, tocmai din dorinţa de a oferi publicul oportunitatea de a-şi achiziţiona biletele din timp, la un preţ mai mic. […] Anul acesta am păstrat acelaşi preţ la bilete, dar avem mai multe de oferit, atât din punctul de vedere al line-up-ului, cât şi al atmosferei!” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Program parţial B’ESTFEST 2012

Pentru ediţia din acest an organizatorii au stabilit un line-up provizoriu, urmând ca în perioada următoare să fie anunţate o nouă serie de artişti. Garbage, The Qemists, Milow, Stanton Warriors, Kreator şi Moonspell sunt primele trupe confirmate pentru pentru prima zi de festival.

Cea de-a doua zi va veni cu multă muzică bună din partea unor artişti ca: Selah SueMala Vita, Modestep şi Obituary. În ultima zi, pe 8 iulie, publicul prezent la B’ESTFEST îi va asculta live pe Pulp, Caro Emerald, Andy C, Dope D.O.D., Meshuggah, Skindred, Tristania şi mulţi alţii.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST 2012!

Foto: Alex Bărbulescu