Acest eveniment a avut loc in data de 21 Sep 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 21 septembrie 2013, începând cu ora 22:00, la Fusion Arena din Bucureşti va avea loc evenimentul Berlin meets Bucharest Live Acts ce îi aduce în scenă pe NTFO, HVOB, Channel X, ICS şi DJ Optick.

HVOB este acronimul pentru „Her Voice over Boys”, denumire ce descrie perfect ideea din spatele proiectului: un sound sofisticat şi melodic, cu un touch emoţional. Producătoarea şi compozitoarea de 25 de ani din Viena, Anna Muller se afla în spatele sunetului HVOB, iar producţia finală a pieselor este realizată în colaborare cu Paul Wallner, în studioul acestuia.

NTFO au reuşit să se afirme pe scena muzicii electronice încă de la release-ul primului EP, pe vinil în 2010, iar piesele lor s-au regăsit în seturile unor nume mari ale industriei precum Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice sau Luciano. Seturile lor au aprins atmosfera în acest an la petrecerile Diynamic Neon Nights la Sankeys Ibiza, Berlin, Amsterdam sau Londra.

Originari din Berlin, Andre şi Mirko s-au întâlnit în 2005 şi au decis să producă muzică împreună sub pseudonimul Channel X. După o serie de gig-uri LIVE în Berlin, în 2007 a urmat lansarea primului EP. Producţiile Channel X au fost apreciate de DJ precum Pan Pot, Jeremy P, dar şi Oliver Koletzki, care i-a invitat să se alăture label-ului său, Stil vor Talent.

Originar din Cluj, Cristi aka ICS a început să mixeze în 1998 trecând prin mai multe genuri precum jazz sau ambient şi, în sfârşit, concentrându-se pe muzica electronică. Curând, producţiile lui au început să fie prezente în seturile unor DJ recunoscuţi sau la radio, iar remixurile sale i-au adus recunoaştere internaţională.

DJ Optick este unul dintre cei mai apreciaţi DJ români, atât pentru seturile sale, cât şi pentru emisiunile de radio dedicate muzicii electronice din România şi Ibiza. De asemenea, artistul s-a impus de-a lungul timpului ca preferatul publicului la premiile Nights.ro.

Bilete Berlin meets Bucharest Live Acts

Biletele pentru evenimentul Berlin meets Bucharest Live Acts se pot achiziţiona:

  • online, în avans pe www.myticket.ro la preţul de 25 lei
  • în seara evenimentului, de la intrarea în locaţie la preţul de 30 lei până la ora 00:00 şi 40 de lei după această oră
  • VIP, la preţul de 50 lei.