Acest eveniment a avut loc in data de 25 Feb 2015.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 25 februarie 2015, de la ora 21:00, Jazz Syndicate Live Sessions în colaborare cu club Tribute din Bucureşti, lansează o serie de concerte de jazz, în fiecare miercuri. Concertul inaugural, care îl are ca invitat pe Cornel Ilie de la VUNK, prezintă proiectul BEATLES’N’JAZZ.

În anii ’60, muzica The Beatles era pe cât de respectată, pe atât de populară. În timp ce The Fab Four ca grup împingeau graniţele muzicii rock şi stabileau standardele pentru decadele ce aveau să urmeze, fiecare membru în parte îşi juca propriul rol revoluţionar.

Pe măsură ce muzica The Beatles creştea în complexitate, tot mai mulţi muzicieni de jazz au fost atraşi de a explora aceste compoziţii extraordinare, melodii superbe, armonii parcă divine, de o neconvenţională complexitate armonică şi metrică. Muzica The Beatles este cu adevărat fără vârstă, aşa cum o demonstrează interesul pentru song book-ul lor a noi şi noi generaţii de muzicieni de jazz şi nu numai.

Una dintre cele mai fermecătoare apariţii şi voci ale scenei de jazz româneşti a ultimilor ani, Viorica Pintilie împreună cu Cornel Ilie, vocalist al trupei VUNK şi asistaţi de cinci dintre cei mai talentaţi reprezentanţi ai noului val de instrumentişti de jazz din România. Reuniţi sub deja consacrata titulatură CANTALOOP, aceştia vor explora într-o manieră jazzistica non-conformistă celebrele hituri Beatles.

„Hey Jude”, „Yesterday”, „Yellow Submarine”, „All You Need is Love”, „Lady Madonna” şi multe altele vor fi interpretate alături de saxofonistul Costin Roşu, basistul Adrian Flautistu, bateristul Ştefan Benedict, pianistul Alex Borşan şi chitaristul Liviu Negru.

Biletele pentru concertul BEATLES’N’JAZZ pot fi achiziţionate la preţul de 35 lei, din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro.