Acest eveniment a avut loc in data de 12 Nov 2010.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 12 noiembrie 2010, în Club Fabrica din Bucureşti vor concerta şi mixa Beardyman, JFB, Jungle Drummer, Ganja White Night, Hijack & Snow.

Beardyman este campionul beatboxului din Marea Britanie. Succesul său a crescut odata cu schimbarea standardelor pentru beatboxing, devenind campion la categoria grea, marcând de 2 ori casuţa câştigătorilor pentru titlul de campion beatbox în UK în iulie 2006, iar în 2008 facand parte din juriu.

În prezent Beardyman înregistrează un album care va fi lansat prin Sunday Best la sfârşitul acestui an. Împărţind sarcinile de producţie cu Tom Middleton (renumit pentru activitatea sa cu alţi savanţi muzicali, Aphex Twin şi Matthew Herbert), ei încearcă să rezume multele parţi şi esenţa lui Beardyman pe o singură înregistrare: contopind satire haioase cu muzica credibilă, folosind doar laringele sîu de aur pentru a imita 95% din instrumente.

În ultimii ani, turtableism-ul a suferit modificări şi adăugiri, fiind introduse tehnici noi precum video-scratching sau sampling-ul instant. Puţini artişti au ţinut pasul cu aceste tehnologii şi le-au introdus în repertoriul lor, unul din ei fiind JFB, scratch-DJ şi “party-starter”, câştigător al campionatului DMC din Anglia în 2007.

Colaborează frecvent cu Beardyman, în cadrul binecunoscutei serii de petreceri Battlejam, unde improvizaţia şi tehnologia de ultimă generaţie se contopesc.

Biletele se pot procura de la magazinul Boarder’s for Girls (Str. Brezoianu nr. 12).
Preţul unui bilet este de 20 lei dacă se achiţioneauză în avans şi 30 lei în seara evenimentului la intrare.

Club Fabrica: 11 Iunie 50, Bucureşti.
Informaţii şi rezervări: 075-FABRICA