Acest eveniment a avut loc in data de 15 Feb 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 15 februarie 2018, de la ora 20:00, Sorin Zlat Trio susţine concertul „Jazz Poems” la Sala Mare ARCUB din Bucureşti, în cadrul stagiunii de jazz Artist in Residence.

Înfiinţat în toamna anului 2008, Sorin Zlat Trio este format din Sorin Zlat – pian (RO), Michele Montolli – contrabass (IT) şi Andy Trim – baterie (UK).

CONCURS: Câştigă invitaţii la Artist in Residence: Sorin Zlat Trio

Completează formularul de mai jos până joi, 15 februarie 2018, ora 10:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Lavinia Alexa şi Andreea Elena Sipoteanu. Felicitări!


În 2017, grupul a fost invitat de Fundaţia Rimbaud & Verlaine din Londra să susţină un recital în faimoasa sală de concerte Kings Place şi să compună muzică în memoria celor doi poeţi. Astfel, concertul „Jazz Poems” de la ARCUB prezintă piese compuse pentru evenimentul de la Londra, lucrări de pe albumul „Endurance” şi materiale noi, din următorul disc ce va apărea pe piaţă în primăvara anului 2018.

Cu stiluri abordate ce oscilează de la cool jazz, la post-bop, latin şi jazz clasic, repertoriul Sorin Zlat Trio include standarde de jazz, dar şi compoziţii proprii. Printre scenele pe care au concertat Sorin Zlat Trio, se numără cluburile Vortex, Pizza Express, Kings Place din Londra, Nardis din Istandul, Jazz Cafe din Montreuz, B-Flat din Berlin şi Montreux Jazz Festival, Jacksonville Jazz Festival, Monaco Jazz Festival. De-a lungul timpului, Sorin Zlat Trio a cântat pe aceeaşi scenă alături de nume mari ale jazzului: Lee Ritenour, Ravi Coltrane, Branford Marsalis, Joey Calderazzo, Tito Puente şi Jeff Ballard.

Sorin Zlat, pianist, clarinetist şi compozitor, deţinătorul a numeroase premii naţionale şi internaţionale, este unul dintre cei mai talentaţi muzicieni români de jazz ai momentului, care în ultimii ani a primit distincţii precum Marele Premiu în cadrul Competiţiei de Jazz din Jacksonville, Florida (2015), Marele Premiu în cadrul Competiţiei de Jazz din Montreux 2015. Invitat ca headliner la Jackson Jazz Festival 2017, Sorin Zlat a concertat pe aceeaşi scenă alături de Chick Corea Trio, Joey Alexander Trio şi The Commodores.

Bilete Artist in Residence: Sorin Zlat Trio la ARCUB din Bucureşti

Biletele pentru concertele din seria Artist in Residence de la Sala Mare ARCUB din Bucureşti pot fi achiziţionate online de pe www.arcub.ro şi www.bilet.ro sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90), la doua categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria I 35 lei
Categoria II* 25 lei

*Elevii, studenţii şi pensionarii care se prezintă la Casa de Bilete ARCUB cu legitimaţia.

Inaugurat în 2016, Jazz @ ARCUB – Artist in Residence invită muzicienii de jazz din România să curatorieze un sezon de concerte cu o temă propusă de ei înşişi. Modelat după programe similare din San Francisco, New York şi Amsterdam, Artist in Residence prezintă în premieră publicului bucureştean proiecte originale ce ilustrează tema stagiunii. Curatorul artist al celei de-a doua stagiuni Artist in Residence este pianistul şi compozitorul Mircea Tiberian, iar tema propusă este „Jazz – un limbaj muzical al viitorului”.

Stagiunea Artist in Residence este organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB.