Acest eveniment a avut loc in data de 26 Aug 2023.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În perioada 25-27 august 2023 va avea loc o nouă ediție a festivalului Analogue, pe Platoul Făget, lângă Mioveni, unde B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpați, Tinie Tempah, Șatra B.E.N.Z., Vița de Vie, byron, The Mono Jacks și mulți alții vor urca pe scenă în cele 3 zile de festival.

În cadrul ediției din acest an, organizatorii au pregătit în plus față de așteptatele plimbări cu balonul cu aer cald și activitățile surpriză oferite de sponsori și parteneri. Ei își propun să metamorfozeze întregul spațiu într-un adevărat joc de societate la scară mare.

Așadar, festivalierii sunt așteptați să joace în natură, în toate cele trei zile de festival, variante gigantice ale unor jocuri consacrate: X&0, Scrabble, Domino, Nu te supăra, frate, Twister, Beer Pong, Ring Toss etc. Nu vor lipsi standurile de facepainting (pictură pe față), baloane modelatoare și atelierele de creație. 

Concepută ca o alegere alternativă pentru un public sofisticat, ce caută mai mult decât o simplă experiență muzicală, festivalul reprezintă o oportunitate de a se bucura de o escapadă culturală. Acest eveniment oferind posibilitatea de a evada în mijlocul naturii, departe de tumultul urban și de presiunea digitală.

Misiunea principală a acestui festival constă în îmbogățirea peisajului cultural atât la nivel local, cât și regional. Prin intermediul unei abordări semnificative, acesta își propune să contribuie la stimularea dezvoltării serviciilor conexe, inclusiv cazare, restaurante și transport.

Program Analogue Festival 2023

Vineri, 25 august
John Newman
Delia
Vița de Vie
Byron
The Mono Jacks
Hvnds

Sâmbătă, 26 august
B.U.G Mafia
Tinie Tempah
Kadebostany
Ian
Șatra B.E.N.Z
IDK

Duminică, 27 august
Subcarpați
Sellah Sue
Asian Dub Foundation
Spike
ROA
Valeria Stoica

Abonamente Analogue Festival 2023

Abonamentele și biletele pe o zi pentru Analogue Festival 2023, se pot achiziționa de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

Abonament Standard – 306,20 lei
Abonament VIP – 529,75 lei
Acces pe o zi – 116,55 lei

Accesul pentru participanții sub 7 ani este gratuit – acestia trebuie să fie însoțiți de un părinte sau un tutore adult. Adultul însoțitor trebuie să prezinte un bilet de acces valabil.

Accesul copiilor sub 14 ani – minorul trebuie să prezinte un bilet de access valabil și să fie însoțit de un părinte sau un tutore adult. Adultul însoțitor trebuie să prezinte un bilet de acces valabil.

Accesul participanților cu vârsta cuprinsă între 14 si 18 ani este permis numai dacă au un bilet de acces valabil si un acord parental semnat.

Analogue Festival este organizat de Centrul Cultural Mioveni, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al orașului Mioveni.