UPDATE: Concertul 90’s Dance Xplosion – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE se anulează. Decizia este determinată de interesul scăzut al publicului pentru acest eveniment şi implicit de volumul mic de bilete vândute. Persoanele care au cumparat bilete trebuie să se adreseze punctelor de vânzare de unde au fost achiziţionate, în vederea recuperarii contravalorii acestora. Organizatorii concertului regretă disconfortul creat spectatorilor şi le mulţumesc pentru întelegere.

Sâmbătă, 6 mai 2017, de la ora 20:30, No Mercy, 3 Sud Est, Turbo B (ex-Snap!), Haddaway şi La Bouche vor concerta în cadrul evenimentului „90’s Dance Xplosion – The Ultimate Party Experience” la Arenele Romane din Bucureşti.

Artiştii care au definit muzica anilor ’90 şi-au propus să ofere un regal muzical cu piese alese din perioada lor de glorie. Spectacolul care a adunat zeci de mi de spectatori în occident, „90’s Dance Xplosion – The Ultimate Party Experience” vine şi la Bucureşti cu o mulţime de surprize pentru toţi fanii care vor să se întoarcă în timp şi să retrăiască amintirile de la finalul secolului al XIX-lea.

Iubitorii de muzică dance din România de toate vârstele, dar mai ales cei care au crescut cu ritmurile din anii ’90, sunt invitați să încerce experiența celui mai impresionant maraton retro. No Mercy, 3 Sud Est, Turbo B (ex-Snap!), Haddaway şi La Bouche sunt participanţii care vor să readucă pe scenă trend-ul pe care l-au creat în urmă mai bine de 20 de ani şi atmosfera incendiară de la petrecerile memorabile din acea perioadă de glorie a muzicii dance. Pentru încă o noapte, fanii vor putea dansa şi cânta alături de artiştii lor favoriţi, care vor anima petrecerea până dimineaţă, exact ca la baieramurile de altă dată de la care se pleca doar în zori.

Băieţii de la No Mercy, cei care au lansat hitul „Where Do You Go” împreună cu alte piese pe care au dansat generaţii întregi, sunt headlinerii evenimentului. De asemenea, cântăreţii de la 3 Sud Est sunt unii dintre cei mai aşteptaţi artişti care vor lua parte la spectacol. Trupa şi-a propus să transforme Arenele Romane într-un adevărat ring de dans, în care cu toţii vor retrăi „amintirile” unei perioade de aur. Formaţia va interpreta atât hiturile care au consacrat-o, dar şi piese lansate recent.

Turbo B, Haddaway şi La Bouche vor urca şi ei pe scenă pentru a arăta că muzica lor nu a murit niciodată. În acelaşi timp, când volumul va fi la maxim, un spectacol de lumini, lasere şi proiecţii video se va desfăşura în aria Arenelor Romane.

Bilete 90’s Dance Xplosion la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul 90’s Dance Xplosion – The Ultimate Party Experience, de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 6 mai 2017, pot fi cumpărate online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare şi de poziţionarea locurilor faţă de scenă.

Categorie Preţ
Golden Circle 160 lei bilete
Accest general 80 lei  bilete

90’s Dance Xplosion – The Ultimate Party Experience este un eveniment organizat de Premium Booking.