Sister Bliss, membră fondatoare a grupului Faithless, revine în România pentru a mixa hit-urile celebrei trupe britanice pe scena Peninsula 2012. Artista va mixa la cea de-a 10-a ediţie a festivalului de la Târgu Mureş în prima zi de Peninsula, 23 august 2012.

Află mai multe detalii despre Peninsula 2012!

Sister Bliss a fost unul din motoarele din spatele trupei Faithless, artista din Londra având un aport destul de mare la compoziţiile muzicale ale trupei. „We come one„, „God is a DJ” sau „Insomnia” au cucerit atât topurile muzicale cât şi ringurile de dans din toată lumea, iar show-urile live ale trupei Faithless erau recunoscute pentru energie şi bună-dispoziţie.

Pasiunea ei pentru muzică a fost evidentă încă din copilărie, la doar 5 ani lua primele lecţii de pian pentru ca mai apoi să înveţe să cânte şi la vioara, saxofon şi chitară. Sister Bliss a colaborat de-a lungul timpului cu artişti ca Zoë Johnston şi Dido şi a mixat în unele dintre cele mai mari cluburi din lume.

Booha Academy: locul de întâlnire a DJ-ilor underground

Anul acesta Peninsula inaugurează o nouă locaţie muzicală: Booha Academy. Acesta este punctul din care în Ziua Zero (22 august 2012) va da startul nebunie Peninsula cu Silent Dance, iar pe parcursul festivalului va fi locul în care vor mixa DJ-ii de underground de prim rang din România. Joi vor mixa Dubase, DJ Bully, D-Laid, Delision b2b Qry, iar vineri: Detour, Alex Chronic, Booha Allstars (Goranga, Missile, Alex Chronic, Pop Killers), respectiv un b2b cu participarea Detour, Just D’Light şi Pop Killers.

Sâmbătă cei ce vor fi prezenţi la Booha Academy vor avea parte de set-urile unor DJ ca Disco Bears, Bread&Butter, Goranga & Missile şi Just D’Light, pentru ca duminică, în ultima zi de Peninsula pe această scenă o să urce: küb_beat, DJ Sauce şi DJ Barna, alături de unul din cel mai mare nume al hip-hop-ului de underground din Ungaria, Punnany Massif.

Pe timpul zilei la Booha Academy se vor desfăşura workshop-uri de producţie muzicală şi vizuală. Glenn Keteleer îi va învăţa pe cei interesaţi de producţia de muzică să folosească Ableton, iar belgianul Dax Geyskens va preda cursuri privind soft-ul Resolume. Ambii artişti sunt recunoscuţi pentru talentele lor deosebite şi participările la importante evenimente muzicale. Pe lângă acestea la Booha Academy cei prezenţi vor avea parte de jocuri, concursuri şi petreceri în atmosfera de „Real College Party”.

Bilete şi abonamente Peninsula 2012

Biletele şi abonamentele pentru Festivalul Peninsula 2012 sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Abonament: 150 lei
Bilet pentru o zi: 60 lei

Cumpara bilet

La ediţia din acest an a Peninsula pe scenele de lângă Complexul Weekend vor urca între 23 şi 26 august artişti ca: Tinie Tempah, The Straits, ATB, Children of Bodom, Netsky, Dirtyphonics, New Model Army, Babylon Circus, Rotfront şi N.O.H.A.