Complex Weekend - Concerte Complex Weekend - iConcert.ro

Home » Complex Weekend

Complex Weekend

Târgu Mureș, Str. Plutelor nr. 2

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Complex Weekend

Festivalul Peninsula se mută la Cluj-Napoca în 2013?

UPDATE: Festivalul Peninsula 2013 se desfăşoară la Cluj-Napoca! Festivalul Peninsula ar putea avea loc în 2013 la Cluj-Napoca, după ce timp de 10 ani acesta s-a desfăşurat la Complexul Weekend din Târgu Mureş. Informaţiile sunt transmise atât de primarul Clujului, Emil Boc, cât şi de Balazsi... 

POZE: Children of Bodom, Subscribe, Trooper în ultima zi la Peninsula 2012

Ultima zi de Peninsula 2012 a adunat în zona de festival, de lângă Complexul Weekend din Târgu Mureş, aproximativ 19.000 de peninsulari. Pe scenele festivalului au urcat pe 26 august 2012 artişti ca Children of Bodom, Trooper, Subscribe, Babylon Circus, DJ Optick, Pop Killers sau Shukar Collective.  

POZE: N.O.H.A., Akos, Vama şi mulţi alţii în a treia zi la Peninsula 2012

Netsky, Akos, N.O.H.A., Vama, Şuie Paparude, New Model Army, Irie Maffia şi Sarmalele Reci au fost doar câţiva dintre artiştii care i-au încântat pe cei prezenţi la cea de-a treia zi de Peninsula 2012 de la Târgu Mureş.  

RECENZIE: Children of Bodom, Subscribe şi Trooper în ultima zi de Peninsula 2012 (POZE)

Peninsula 2012 s-a încheiat în forţă cu o ultimă zi în care rock-ul a fost la putere pe scena principală. Children of Bodom, Subscribe şi Trooper au fost trupele cu care cea de-a zecea ediţie a festivalului de la Târgu Mureş şi-a luat rămas bun de pe Main Stage.  

POZE: Tinie Tempah, Viţa de Vie şi mulţi alţii în doua zi la Peninsula 2012

Cea de-a doua zi a festivalului Peninsula 2012 a adus la Târgu Mureş 19.000 de fani care s-au distrat până dimineaţă pe ritmurile unor artişti ca: Tinie Tempah, Timo Mass, Viţa de Vie, Emalkay, Rotfront, Mike Godoroja & Blue Spirit, Kistehén şi mulţi alţii pe 24 august 2012.  

RECENZIE: Netsky, N.O.H.A., Vama şi Şuie Paparude în a treia zi la Peninsula 2012 (POZE)

În a treia zi a festivalului Peninsula 2012, pe malul Mureşului i-am putut vedea pe Netsky, N.O.H.A., Vama, Rehab Nation, Şuie Paparude şi alţii.  

RECENZIE: Tinie Tempah, Timo Maas şi Viţa de Vie în doua zi la Peninsula 2012 (POZE)

Pe 24 august 2012 scenele de lângă Complexul Weekend de la Târgu Mureş au fost gazdele unor artişti ca Tinie Tempah, Timo Maas, Viţa de Vie, Travka şi mulţi alţii. Păstrând acelaşi ton ca prima zi a Peninsula, ziua 2 s-a desfăşurat sub auspiciile unui cod galben de caniculă care a făcut,... 

ATB şi Josh Gallahan nu vor mai mixa la Peninsula 2012

Seturile pe care ATB şi Josh Gallahan trebuiau să le susţină duminică, 26 august, la Peninsula 2012 au fost anulate, anunţă organizatorii. Anularea are loc în urma unor neînţelegerii între booking şi managementul artiştilor. Locul acestora în programul festivalului a fost luat de Myon&Shane... 

RECENZIE: The Straits, Sister Bliss, Zdob şi Zdub în prima zi de Peninsula 2012 (POZE)

Cea de-a X-a ediţie a festivalului Peninsula a început ieri în plină atenţionare de cod galben, însă asta n-a contat pentru cei 17.000 de vizitatori veniţi la festival. În prima zi, peninsularii i-au putut urmări pe The Straits, Sister Bliss, Zdob şi Zdub, byron şi alţii.  

POZE: The Straits, Zdob şi Zdub, Sister Bliss în prima zi de Peninsula 2012

Ediţia a zecea a celui mai mare festival din România a adus pe 23 august 2012 aproximativ 17.000 de peninsulari. În prima zi de Peninsula 2012 pe scenele de la Târgu Mureş au urcat: The Straits, Zdob şi Zdub, Sister Bliss, byron, Republic, Defender şi mulţi alţii.  
123


Social Media

iConcert.ro