Seturile pe care ATB şi Josh Gallahan trebuiau să le susţină duminică, 26 august, la Peninsula 2012 au fost anulate, anunţă organizatorii. Anularea are loc în urma unor neînţelegerii între booking şi managementul artiştilor. Locul acestora în programul festivalului a fost luat de Myon&Shane 54.

Află cum a fost în prima zi de Peninsula 2012!

Cei care şi-au cumpărat bilete pentru o zi special pentru a lua parte la show-urile celor doi îşi vor putea recupera banii. Cei care se află la Târgu Mureş pot face acest lucru până duminică, 26 august 2012, ora 14:00 de la casele de bilete de la intrarea din zona de festival. Pentru cei din alte localităţi recuperarea contravalorii se va face după trimiterea prin poştă, la adresa: Str. Călăraşilor nr.52/4, Târgu Mureş, cod poştal 540044, a biletul valabil pentru ziua de duminică însoţit de un număr de cont bancar în care va fi livrată contravalarea lui, nume complet şi date de contact.

Peninsula 2012 se desfăşoară între 23 şi 26 august lângă Complexul Weekend din Târgu Mureş. După ce în primele două zile la cea de-a zecea ediţie a festivalului au concertat printre alţii: The Straits, Tinie Tempah şi Timo Mass, până duminică pe scenele Peninsula vor mai urca artişti ca: Akos, N.O.H.A., Children of Bodom, Vama, Şuie Paparude, Netsky sau Dirtyphonics.