Timo Maas este ultima confirmare pentru Freedom Music Arena de Peninsula 2012. Germanul va urca pe scenă în cea de-a doua zi a festivalului care se va desfăşura lângă Complexul Weekend din Târgu Mureş între 23 şi 26 august 2012. Line-up-ul celei de-a zecea ediţii a festivalui îi va mai cuprinde pe Tinie TempahThe Straits, Ákos, Children of Bodom, Sister Bliss, ATB, Netsky sau Dirtyphonics.

Află mai multe detalii despre Peninsula 2012!

Deşi a debutat ca „DJ” la petrecerea unui prieten înainte de a împlini 14 ani, Timo Maas şi-a cumpărat primul turntable la 17 ani. La începutul anilor ’90, germanul devine membru de seamă al curentului rave, fiind unul dintre DJ-ii preferaţi ai celor ce participau la evenimentele de acest gen. Uşor, uşor şi-a făcut un nume în scena electronică underground, pentru ca în 1995 să îşi lanseze primul album „The Final XS„.

Succesul comercial pentru Timo Maas a venit abia în 2003, cu piesa „To Get Down„. A urmat apoi colaborarea cu Brian Molko de la Placebo pentru „First Day„, piesă care l-a propulsat printre DJ-ii de top ai lumii. De-a lungul carierei sale de peste 25 de ani Timo Maas a lansat 3 albume şi 6 compilaţii şi a mixat pe câteva dintre cele mai importate scene din lume.

Pentru această ediţie de festival, organizatorii au anunţat o nouă prezenţă românească la festival. Este vorba de byron, trupă lansată în urmă cu 6 ani şi care a reuşit să devină o prezenţă permanentă pe marile scene din ţara noastră datorită stilului unic. Dan Byron şi colegii săi vor concerta pe scena Kiss Fm pe 23 august.

Ca o noutate anul acesta la Peninsula pe lângă cele cinci scene mari: Main Stage, Kiss Terrace, Freedom Music Arena, Ciuc Live Music Stage şi Booha Academy şi la MIERT PUB vor avea loc în fiecare seară concerte de cover-uri ale unor tinere formaţii.

Bilete şi abonamente Peninsula 2012

Biletele şi abonamentele pentru Festivalul Peninsula 2012 sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Abonament: 150 lei
Bilet pentru o zi: 60 lei

Cumpara bilet