Artistul care a impresionat industria rap-ului mondial în ultimii ani, Tinie Tempah va concerta pe scena principală a ediţiei din acest an a Festivalului Peninsula. Artistul britanic va concerta la Târgu Mureş pe 24 august, în a doua zi a festivalului ce se va desfăşura până pe 26 august 2012.

Află mai multe despre Peninsula 2012!

Tinie Tempah şi-a lansat primul mixtape în 2007, cele 28 de piese de pe acesta au atras atenţia iubitorilor genului, în anii ce au urmat londonezul a fost invitat pe scenele marilor festivaluri britanice şi numai. În 2010 lansează „Disc-Overy„, primul său album, iar single-urile „Pass Out„, „Frisky” şi mai apoi „Written in the Stars” au depăşit orice aşteptări obţinând clasări pe primele locuri în topurile de vânzări.

http://www.youtube.com/watch?v=mPZ0cSNfb2A

Snoop Dogg, Kelly Rowland, Chase and Status, Rita Ora şi Ellie Goulding sunt doar o parte dintre artişti alături de care Tinie Tempah a lucrat în ultimii ani. Iar pentru toamna artistul britanic pregăteşte un nou material discografic ce include colaborări cu Gary Barlow, Chris Martin, Dizzee Rascal şi The Script. Peninsularii vor avea şansa să asculte un teaser al noului album al raperului care pe 24 august va fi însoţit pe scena festivalului de trupa sa.

Bilete şi abonamente Peninsula 2012

Biletele şi abonamentele pentru Festivalul Peninsula 2012 sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Preţ Până la 1 august 2012 După 1 august 2012
Abonament: 100 lei 150 lei
Bilet pentru o zi: 40 lei 60 lei

Cumpara bilet

Cea de-a zecea ediţie de Peninsula îi va aduce la pe scenele festivalului de lângă Complexul Weekend pe The Straits, ATB, Children of Bodom, Netsky, Dirtyphonics, New Model Army, Babylon Circus, Rotfront şi N.O.H.A.