Netsky, N.O.H.A., Şuie Paparude, Trooper, Mike Godoroja & the Blue Spirit, Alvin És a Mókusok şi Votska se alătură line-up-ului celei de-a zecea ediţii a Festivalului Peninsula. Aceştia vor împărţi, între 23 şi 26 august 2012, scenele din vecinătatea Complexului Weekend din Târgu Mureş cu artişti ca ATB, Children of Bodom, Vama, Rotfront sau Babylon Circus.

Află mai multe despre Peninsula 2012!

Netsky, senzaţia drum and bass a ultimilor ani revine în ţara noastră la niciun an de la show-ul de la Arenele Romane. Belgianul de doar 23 de ani şi-a lansat albumul de debut în 2009, de atunci beaturile sale de liquid drum and bass nu au făcut decât să îl menţină în atenţia industriei muzicale şi a fanilor. Netsky îşi va lansa cel de-al doilea album în pe 25 iunie, iar pe 25 august va fi prezent cu un DJ set la Peninsula.

N.O.H.A. este fără nicio îndoială un nume obişnuit pentru peninsulari, după ce în ultimii doi ani show-urile lor au adunat o multitudine de fani în faţa scenelor. Trupa a creat isterie în toată lumea în urmă cu câţiva ani cu piesa „Tu Café„, iar stilul său unic ce combină flamenco, breakbeat şi drum and bass impresionează la fiecare apariţie. N.O.H.A. va urca pe scena mare pe 25 august.

Şuie Paparude a devenenit deja un termen sinonim pentru petrecerile dezlănţuite până în zori. Veteranii muzicii electronice româneşti au la activ opt albume şi mii de concerte ce s-au transformat în petreceri de neuitat. Pe 25 august, după „Soundcheck„, Şuie Paparude va pune „Suflet în aparat„, alături de „Armada verbală” asigurându-se că sâmbătă va fi „Cea mai bună zi” la Dance Arena.

Heavy metal-ul românesc va avea un reprezentant de seamă pe scena Peninsula 2012, este vorba de cei de la Trooper. Rockerii vor urca pe scena mare a festivalului pe 26 august cu câteva ore înainte de concertul Children of Bodom şi le vor prezenta fanilor pe lângă piesele consacrate şi melodii de pe albumul „Voodoo” lansat de curând.

Fanii blues-ului nu puteau fi uitaţi nici anul acesta. Mike Godoroja & the Blue Spirit vor încânta iubitorii genului cu un mix de melodii cunoscute şi piese de pe cel mai nou material discografic „Hippie Blues”. Alvin És a Mókusok revin şi ei pe scena Peninsula, punk-rockerii din Ungaria promit să facă show pe 25 august. Votska vor urca pe scena festivalului în ultima zi, târgmureşenii au impresionat juriul şi publicul concursului naţional de talente Médiabefutó şi au fost invitaţi să cânte la Peninsula.

Bilete şi abonamente Peninsula 2012

Biletele şi abonamentele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Până la 1 august 2012
Abonament: 100 lei
Bilet pentru o zi: 40 leiDupă 1 august 2012
Abonament: 150 lei
Bilet pentru o zi: 60 lei

Cumpara bilet

Foto: www.hospitalrecords.com