Ajuns la ediţia cu numărul zece Festivalul Peninsula 2012 se va desfăşura în acest an în perioada 23-26 august 2012 la Târgu Mureş, în locaţia binecunoscută de pe malul Mureşului. Organizatorii au anunţat primele confirmări, dar şi o ofertă la bilete şi abonamente disponibilă până la 1 august.

Vezi cum a fost anul trecut la Festivalul Peninsula!

Germanii ATB (26 august), Rotfront (24 august) şi Josh Gallahan (26 august), francezii Babylon Circus (26 august), britanicii New Model Army (25 august) şi ungurii Compact Disco (26 august) sunt printre primele nume confirmate, care vor urca pe scenele Peninsula în cele patru zile de festival.

Biletele şi abonamentele se pun în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro începând cu 15 mai 2012. Până pe 1 august, un abonament pentru toate cele patru zile de festival poate fi cumpărat cu 100 de lei, iar un bilet de o zi cu 40 de lei. După 1 august, inclusiv la intrare, preţul abonamentelor va fi de 150 de lei, iar biletele de o zi vor costa 60 de lei.

Cumpara bilet

„Ne-am dori să sărbătorim cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula cu cei care ne-au fost alături la petreceri şi la ediţiile precedente ale celui mai mare eveniment din Ardeal. Acesta este motivul pentru care am decis să fixăm preţuri accesibile pentru toate buzunarele […] Reducerea preţului la bilete nu înseamnă, sub nicio formă, o scădere a calităţii evenimentului. Şi anul acesta vom avea invitaţi de renume internaţional, dar şi artişti de valoare din România şi Ungaria, alături de o serie de programe non-muzicale […] a declarat Bodor László, directorul Festivalului Peninsula.