Dirtyphonics, Viţa de Vie, Electric Fence, Republic, Kistehén şi LB 27 sunt cele cele mai noi trupe confirmate la ediţia de anul acesta a festivalului Peninsula, ce va avea loc între 23 şi 26 august 2012 la Târgu Mureş.

Află mai multe despre Peninsula 2012!

În acest an, drum and bass-ul vine pe filieră franceză, astfel cei de la Dirtyphonics vin cu un suflu nou în România. Petrecerile lor sunt un aliaj de muzică electronică antrenantă şi atmosfera concertelor rock. Printre proiectele băieţilor de la Dirtyphonics se numără şi remixuri cu nume grele precum  Skrillex, Crystal Method sau Nero. Fanii băieţilor din Paris îi vor putea asculta în ultima seară de festival.

http://www.youtube.com/watch?v=rwIovQgAADg

Viţa de Vie a lui Adi Despot va ajunge şi ea pe malul Mureşului în 24 august pentru un concert extraordinar, 2012 fiind anul în care trupa marchează 15 ani de activitate.

Vezi cum a fost la concertul aniversar Viţa de Vie!

O altă trupă care va concerta anul acesta la Peninsula este Electric Fence, cunoscută şi pentru melodia „Think Twice” dar şi pentru clasarea pe poziţia secundă în finala naţională a Eurovision 2012.

Din Ungaria vin la Târgu Mureş legendarii Republic, care vor concerta pe scena mare în prima zi de festival, Kistehén – programaţi pe 24 august, şi cea mai cunoscută trupă maghiară de reggae, LB 27, care va cânta tot pe 24 august.

Bilete şi abonamente Peninsula 2012

Biletele şi abonamentele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Până la 1 august 2012
Abonament: 100 lei
Bilet pentru o zi: 40 leiDupă 1 august 2012
Abonament: 150 lei
Bilet pentru o zi: 60 lei

Cumpara bilet

Ediţia cu numărul zece a festivalului Peninsula va aduce în faţa peninsularilor artişti ca ATB, Children of BodomFirkin, Josh Gallahan, Babylon Circus, Vama sau Sarmalele Reci. Evenimentul se va desfăşura şi anul acesta pe malul Mureşului în vecinătatea Complexului Weekend din Târgu Mureş.

Foto: www.vacayvitamins.com