- Concerte - iConcert.ro

Home » Sister Bliss

Sister Bliss

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Sister Bliss

Sister Bliss (Faithless) a mixat la Arenele Romane din Bucureşti

Peste 3000 de petrecăreţi au fost prezenţi pe 10 noiembrie 2012 la Arenele Romane din Bucureşti la evenimentul “Faithless DJ Set”, pentru a se distra alături de Sister Bliss, membra fondatoare a trupei Faithless. Pe scena bucureşteană au urcat sâmbătă seara şi Pleasurekraft, DJ Optick şi... 

Concertele lunii noiembrie 2012


Steve Vai, Havasi, Seal, Cadenza Vagabundos, Macy Gray, Boris Berezovsky fac ca vremea rece de afară să fie puţin mai suportabilă în noiembrie. Şi nu vor fi singurii pentru că artiştii români nu au stat nici ei liniştiţi şi au pregătit o mulţime de surprize luna aceasta. Ştefan Bănică... 

CONCURS: Câştigă invitaţii la show-ul Sister Bliss (Faithless) de la Bucureşti

Sister Bliss, membra fondatoare a grupului Faithless revine la Bucureşti pe 10 noiembrie 2012, în cadrul unui show ce va avea loc la Arenele Romane. iConcert.ro şi Xteria îţi oferă cinci invitaţii pentru două persoane la evenimentul pe scena căruia vor mai urca şi Pleasurekraft şi DJ... 

Sister Bliss (Faithless DJ Set) la Arenele Romane din Bucureşti

Sâmbătă, 10 noiembrie 2012, începând cu ora 22:00,  Sister Bliss (Faithless DJ Set) va mixa la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. În cadrul evenimentului organizat de Xteria pe scenă vor urca şi Pleasurekraft şi DJ Optick.  
10 Nov 2012     ,

RECENZIE: The Straits, Sister Bliss, Zdob şi Zdub în prima zi de Peninsula 2012 (POZE)

Cea de-a X-a ediţie a festivalului Peninsula a început ieri în plină atenţionare de cod galben, însă asta n-a contat pentru cei 17.000 de vizitatori veniţi la festival. În prima zi, peninsularii i-au putut urmări pe The Straits, Sister Bliss, Zdob şi Zdub, byron şi alţii.  

POZE: The Straits, Zdob şi Zdub, Sister Bliss în prima zi de Peninsula 2012

Ediţia a zecea a celui mai mare festival din România a adus pe 23 august 2012 aproximativ 17.000 de peninsulari. În prima zi de Peninsula 2012 pe scenele de la Târgu Mureş au urcat: The Straits, Zdob şi Zdub, Sister Bliss, byron, Republic, Defender şi mulţi alţii.  

A început Festivalul Peninsula 2012. Vezi programul!

Cea de-a zecea ediţie a festivalului Peninsula de la Târgu Mureş va avea loc în perioada 23-26 august 2012. Tinie Tempah, The Straits, Ákos, Children of Bodom, Sister Bliss, ATB sunt doar câţiva din artiştii care vor lua cu asalt scenele de lângă Complexul Weekend.  

Sister Bliss (Faithless) va mixa la Peninsula 2012

Sister Bliss, membră fondatoare a grupului Faithless, revine în România pentru a mixa hit-urile celebrei trupe britanice pe scena Peninsula 2012. Artista va mixa la cea de-a 10-a ediţie a festivalului de la Târgu Mureş în prima zi de Peninsula, 23 august 2012.  

Festivalul Peninsula 2012 la Târgu Mureş

În perioada 23-26 august 2012, la Târgu Mureş, în vecinătatea Complexului Weekend se va desfăşura Festivalul Peninsula 2012. Ajuns la ediţia cu numărul zece, Peninsula va aduce în cele patru zile de festival artişti de renume.  
23 Aug - 26 Aug 2012     ,

Concertele anului 2012 în România


Red Hot Chili Peppers, Tarja Turunen, Toto Cutugno şi Lara Fabian sunt doar o parte dintre artiştii care vor urca pe scenele din România în 2012. În plus, pentru anul acesta organizatorii au pregătit o mulţime de alte surprize. Evenimente ca „Saltimbanco” al Cirque...