Câştigător al Premiului Grammy, saxofonist şi compozitor, Joe Lovano concertează în premieră în România, pe 25 martie 2017, la Sala Radio din Bucureşti, în cadrul seriei de concerte Jazz Syndicate Live Sessions. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble pentru concertul de la Bucureşti.

Completează formularul de mai jos până vineri, 24 martie 2017, ora 15:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Nicola Vlaicu-Ioan şi Avram Lucian. Felicitări!


Joe Lovano se poziţionează în avangarda grupurilor de jazz de mari sau mici dimensiuni şi este considerat unul dintre cei mai buni saxofonişti tenor din toate timpurile.

De la lucrarea sa simfonică nominalizată la premiile Grammy, până la rolul său de şef al catedrei de jazz la Berklee College of Music, saxofonistul american împinge şi provoacă fără teamă asocierile sale conceptuale şi tematice, într-o căutare pentru noi moduri de exprimare artistică şi noi modalităţi de a defini limbajul jazzului.

În concertul de la Bucureşti, publicul va putea asculta integral albumul „Classic! Live at Newport”, dedicat memoriei pianistului Hank Jones, un album aclamat de critici, a cărui lansare a durat nu mai puţin de 11 ani, de la înregistrarea sa în 2005, până la lansarea oficială din 2016.

Biletele pentru concertul Joe Lovano de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţul de 105 şi 185 de lei.