Sâmbătă, 25 martie 2017, de la ora 20:00, Joe Lovano susţine un concert în premeiră în România, la Sala Radio din Bucureşti. Show-ul „Classic Quartet” face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions.

Joe Lovano este considerat unul dintre reprezentanţii avangardiştii grupurilor de jazz. Saxofonist şi compozitor, Lovano a fost nominalizat la Premiile Grammy de mai multe ori, fiind chiar şi câştigător al acestui premiu.

În calitate de şef al catedrei de jazz al prestigioasei instituţii Berklee College of Music, Joe Lovano educă mai departe noi generaţii de artişti. Creaţiile sale muzicale sunt un mix conceptual de asocieri şi tematici deosebite, menite să aducă noi interpretări şi sunete în jazz.

În 2014, Joe Lovano a câştigat premiul pentru „Suflătorul şi Saxofonistul Anului” de la Asociaţia Jurnaliştilor de Jazz, precum şi „Saxofonistul Tenor al Anului” de la prestigioasa DownBeat Magazine. Cu 23 de albume aclamate la faimosul label Blue Note, Joe Lovano este unul dintre cei mai influenţi artişti moderni din lumea jazz-ului.

Publicul român va avea ocazia să vadă şi să asculte live „Classic Quartet” – proiect muzical prin care Lovano va prezenta bogata istorie a jazz-ului „clasic”, de la swing la bebop. Joe Lovano va urca pe scenă alături de colegii săi:  Lawrence Fields – pian, Peter Slavov – bass şi Otis Brown – baterie.

Bilete Joe Lovano la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru concertul Joe Lovano, ce va avea loc pe 25 martie 2017, la Sala Radio din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria 1 185 lei bilete
Categoria 1A 165 lei bilete
Categoria 2 145 lei bilete
Categoria 2A 135 lei bilete
Categoria 3 115 lei bilete
Categoria 4 105 lei bilete

Evenimentul „Joe Lovano – Master of Saxophone” face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions.