Cesar Millan, cel mai iubit dresor din lume, vine în premieră în România, pe 21 martie 2017, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Sold out într-o proporţie covârşitoare, un show cu Cesar Millan este, pe lângă un spectacol de entertainment pentru toată familia, o mostră de maiestrie în instruirea câinilor. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble pentru show-ul celebrului Cesar Millan din Capitală.

Completează formularul de mai jos până vineri, 3 martie 2017, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Tebaltoc Mihai Cristian şi Marcu Mihaela. Felicitări!


Celebrul star al cunoscutului serial TV „Cesar şi câinii” a inclus Bucureştiul în turneul „Once Upon a Dog Tour 2017”, pe care îl va susţine în alte 15 oraşe europene printre care Londra, Amsterdam, Berlin, Praga şi Viena.

Experienţa unui show live marca Cesar Millan este inegalabilă, talentul său de a stabili o relaţie de încredere în raport cu câinii fascinează spectatorii, mărturie fiind prezenţa unui public numeros la show-urile pe care le-a susţinut peste tot în lume, câte 14.000 – 15.000 de persoane la fiecare spectacol. 

Biletele pentru show-ul lui Cesar Millan de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua MyTicket şi online pe www.myticket.ro, la preţuri cuprinse între de 100 şi 599 de lei. Toţi copiii cu vârsta sub 14 ani beneficiază de un discount de 50% pentru biletele de la categoriile III şi IV.