Acest eveniment a avut loc in data de 21 Mar 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 21 martie 2017, cel mai renumit antrenor canin din lume, Cesar Millan, vine pentru prima dată în România pentru a susţine un spectacol unic alături de „cel mai bun prieten al omului”, câinele. Show-ul renumitului dresor, care face parte din turneul „Once Upon a Dog Tour 2017”, are loc la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Celebrul star al cunoscutului serial TV „Dog Whisperer with Cesar Millan” (Dresor de câini cu Cesar Millan) a inclus Bucureştiul în turneul său, care se desfăşoară în 15 oraşe europene, printre care: Londra, Amsterdam, Berlin, Praga și Viena. Experiența unui show live cu celebrul antrenor canin este unică datorită talentului său de a stabili o relaţie de încredere şi devotament cu animalele pe care le dresează de mai bine de 15 ani, câinii. Publicul din întreaga lume a fost încantat de performanţele sale, show-urile fiind mereu sold-out. De la Beijing până la Lasa Vegas: câte 14.000 – 15.000 de persoane la fiecare spectacol.

În special, dresorul se ocupă de instruirea câinilor pentru a respecta comenzi şi pentru a rezolva anumite probleme de comportament deranjante, dezvoltate de aceștia. Talentul și dedicarea cu care se implică în fiecare poveste și conexiunea incredibilă pe care o are cu animalele, fac din Cesar un maestru al psihologiei canine.

Cesar Millan poate rezolva cu ușurință probleme ce țin de fobii ale câinilor, comportament deviant agresiv sau dimpotrivă, comportament marcat de frică excesivă manifestată nejustificat și o mulțime de alte situații neobișnuite, care necesită implicarea unui specialist în psihologie canină.

Fiind specializat în corectarea acestor comportamente neplăcute, Cesar Millan invită iubitorii de câini din România să se înscrie alături de animalul lor de companie în programul de selecție pentru 10 câini problemă. În timpul show-ului, Cesar va lucra live cu căţeii aleşi, așa cum a procedat şi cu diferitele cazuri prezentate în emisiunea sa TV. Detaliile cu privire la selecția cazurilor de câini problemă vor fi comunicate de organizatori în curând. Unul dintre criteriile de eligibilitate este achiziția unui bilet în prealabil.

Spectacolul se desfășoară în limba engleză, însa va fi dublat consecutiv în limba română. Accesul în Sala Polivalentă nu este permis persoanelor însoţite de animale de companie, iar filmarea sau fotografierea în timpul spectacolului sunt strict interzise.

Oranizatorii anuţă că prin acest spectacol susţin şi eforturilor de salvare și reabilitare a animalelor întreprinse de Asociația Kola Kariola. De aceea, au hotărât să doneze o parte din valoarea fiecărui bilet vândut către asociație, în luna decembrie 2016.

Bilete Cesar Millan la Sala Polivalentă din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul pe care Cesar Millan îl va susţine la Sala Polivalentă din Bucureşti, de pe 21 martie 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro şi au preţuri cuprinse între 100 lei şi 599 lei, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VVIP (Meet & Greet cu Cesar) 599 lei
Categoria I 425 lei
Categoria II 350 lei
Categoria III 250 lei
Categoria IV 150 lei
Categoria V (vizibilitate redusă) 100 lei

Specatacolul lui Cesar Millan de la Sala Polivalentă din Bucureşti este un eveniment organizat de European Event Service.