Trupa Interpol completeză line-up-ul Summer Well 2011, prezenţa americanilor la festivalul de pe Domeniul Ştirbey a fost astazi confirmată de organizatori. 

Formată în New York, Interpol este considerată una dintre cele mai influente trupe de rock apărute după anii 2000 în Statele Unite. Numiţi adesea „regii scenei indie”, Paul Banks, Daniel Kessler şi Sam Fogarino au avut onoarea de a deschide o parte a concertele trupei U2 din cadrul turneului 360° Tour.

http://www.youtube.com/watch?v=fGWpXDI_xiI&hd=1

Cele patru albume ale trupei au fost extrem de bine primite nu doar de criticii muzicali cât şi de către public. Cel mai recent material al grupului a fost lansat în toamna anului trecut şi s-a clasat pe primele poziţii în topurile muzicale de specialitate. În doar nouă luni, albumul „Interpol” s-a vândut deja în aproape 500.000 de exemplare.

Trupa Interpol va concerta a Summer Well în ultima zi de festival. Tot pe 14 august 2011 vor concerta şi The RaveonettesThe WombatsChapel Club şi Alex Clare. În prima zi a festivalului organizat de Livada vor urca pe scena de la Domeniul Ştirbey: Plan BNoisettesMystery JetsChew Lips şi Grafitti6.

În perioada următoare, organizatorii evenimentului prezentat de Orange România şi Beck’s vor anunţa preţurile abonamentelor, precum şi modalităţile în care acestea vor putea fi achiziţionate.

Foto: www.jellewagenaar.blogspot.com