A treia trupă confirmată pentru a doua zi de Summer Well 2011 este The Wombats. Britanicii vor urca pe scena din Domeniul Ştirbey în aceeaşi cu Chapel Club şi Alex Clare.

Trupa britanică a fost fondată în 2003 în Liverpool. Primul lor single „Girls, Boys, and Marsupials” a fost lansat exclusiv în Japonia. În scurt timp au demonstrat că sunt o adevărată forţă a muzicii indie britanice. Astfel, în 2008 au fost răsplătită cu premiul „Best Dancefloor Filler” la NME Awards.

http://www.youtube.com/watch?v=qeZJ4t0sY9M&hd=1

Trioul britanic şi-a câştigat uşor, uşor locul în line-up-urile festivaluri europene. Au cântat la Lovebox, iar anul acesta vor mai urca pe scenele de la V festival şi Rock en Seine. 2011 a fost un an productiv pentru The Wombats, ei şi-au lansat în aprilie cel mai recent material discografic „This Modern Glitch„, iar primele single-uri de pe acest album au ajuns deja în topurile muzicale.

Summer Well 2011 are loc la Domeniul Ştirbey din Buftea între 13 şi 14 august. Artiştii confirmaţi pentru prima zi a festivalului sunt Plan B, Noisettes, Mystery Jets, Chew Lips şi Grafitti6.

Foto: www.thewombats.co.uk