Deşi pe site-ul oficial al artistului concertul de la Bucureşti era menţionat de ceva timp, abia astazi acesta a fost confirmat de organizatorii Summer Well 2011. Renumitul hip hoper britanic, Plan B va concerta în cadrul festivalului de la Domeniul Ştirbey pe 13 august 2011.

Plan B este unul dintre cei mai bine cotaţi artişti britanici ai momentului. Al doilea album din carieră, „The Defamation of Strickland Banks” a reuşit să ajungă pe primul loc în topurile de vânzări din Marea Britanie. Nu mai puţin de şase dintre piesele de pe acest album au ocupat poziţii fruntaşe în topurile muzicale intrernaţionale.

2011 a fost un an foarte bun pentru britanic. A fost recompensat cu distincţia de „Cel mai bun artist solo” la BRIT Awards 2011 şi a câştigat 3 premii în cadrul Ivor Novello Awards: „Songwriter Of The Year„, „Best Album” pentru „The Defamation of Strickland Banks” şi „Most Performed Work„.

Iar după ce anul trecut a cântat pe aceiaşi scenă cu faimosul Elton John la BBC Electric Proms, anul acesta Plan B a realizat o piesă alături de marele artist. „Hard Times” a fost lansată pe 19 mai 2011 şi beneficiază şi de aportul Palomei Faith.

Tot pe 13 august 2011 pe scena festivalului vor urca Noisettes, Mystery Jets, Chew Lips şi Graffiti6. Preţurile abonamentelor pentru Summer Well precum şi modalităţile de achiziţionare ale acestora vor fi disponibile după anunţare line-up-ului complet.

Festivalul organizat de Livada se va desfăşura în weekend-ul 13-14 august 2011 la Domeniul Ştirbey din Buftea.

Foto: www.ema.mtv.ro