Cea de-a patra confirmare pentru prima zi de Summer Well este Noisettes. Concertul pe care britanicii il vor susţine la Domeniul Ştirbey este cel de-al doilea pe care trupe îl susţine în România. Noisettes a mai concertat anul trecut la Beck’sperience 2010 alături de Codeine Velvet Club.

Pe scena muzicală de aproape 8 ani, membrii trupei Noisettes şi-au făcut un renume nu doar sound-ului special ci şi a apariţiilor live incendiare. Într-un articol din 2006 din USA Today legat de trupele din Marea Britanie, show-ul Noisettes este descris ca fiind „sălbatic şi exploziv„.

Albumul de debut, „What’s the Time Mr. Wolf?” a fost lansat în 2007, însă nu a reuşit să ajungă decât pe locul 75 în UK Albums Chart, deşi a fost extrem de bine primit de criticii muzicali. Însă apariţia din 2009 a albumului „Wild Young Hearts” a adus succesul comercial trupei britanice. Materialul discografic a fost recompensat cu un disc de aur în Marea Britanie şi a ajuns până pe poziţia a şaptea în topul vânzărilor.

Piese ca „Never Forget You„, „Don’t Upset The Rhythm„, „Wild Young Hearts” sau „Every Now And Then„, precum şi piese de pe următorul material discografic al trupei vor putea fi ascultate pe 13 august 2011 la Summer Well 2011.

În aceeaşi zi cu Noisettes pe scena festivalului vor urca Mystery Jets, Chew LipsGraffiti6 şi Plan B (neconfirmat oficial). Preţurile abonamentelor pentru Summer Well precum şi modalităţile de achiziţionare ale acestora vor fi disponibile după anunţare line-up-ului complet.

Summer Well 2011 se va desfăşura între 13 şi 14 august pe Domeniul Ştirbey. Festivalul este organizat de Livada şi prezentat de Orange România şi Beck’s.