Alex Clare este primul nume confirmat pentru cea de-a doua zi a Summer Well 2011. Pe scena festivalului de la Domeniul Ştirbey vor urca în prima zi Plan B, Noisettes, Mystery Jets, Chew Lips şi Grafitti6.

Alex Clare, cunoscut publicului şi ca Alexander Muertos, a cântat în mai multe trupe londoneze înainte de a îşi încerca norocul în cariera solo. La două săptămâni după ce echipa Island Records a ascultat un demo al artistului, acesta semna deja un contract cu renumita casă de discuri.

Albumul său de debut „The Lateness of the Hour” va fi lansat pe 11 iulie 2011, însă primele single-uri de pe acest material: „Up All Night” şi „Too Close” au fost extrem de bine primite. Piesa „Too Close” a fost deja rasplătită cu titlul de „3FM Megahit” din partea celebrului radio olandez 3FM.

Alături de Alex Clare pe 14 august 2011 vor urca pe scena de la Summer Well şi cei de la Interpol (neconfirmaţi oficial). Festivalul de la Domeniul Ştirbey este prezentat de Orange România şi Beck’s şi organizat de Livada.