UPDATE: Concertul Interpol a fost confirmat de organizatorii Summer Well 2011. Vezi programul festivalului!

Trupa Interpol va susţine primul său concert în România în vara acestui an, conform site-ului oficial al trupei citat de www.bestmusic.ro. Evenimentul va avea loc pe 14 august 2011 în cadrul Stirbey Festival de la Buftea.

Formată în 1997 în New York, trupa a suferit o serie de modificări de componenţă până la lansarea primului EP în 2000. Interpol este considerată una dintre cele mai importante trupe apărute pe scena muzicală americană la începutul anilor 2000, perioadă în care punk-rock-ului a revenit în centrul atenţiei.

Albumului de debut,”Turn on the Bright Lights” a fost extrem de bine primit de către criticii muzicali şi le-a adus membrilor trupei clasări pe primele locuri în topurile din toată lumea. Nici următoarele albume nu au fost mai prejos. „Antics” (2004), „Our Love to Admire” (2007) şi „Interpol” (2010) au reuşit să confirme calitate extrem de bună a compoziţiilor trupei şi talentul membrilor săi.

De-a lungul timpului, trupa al cărui sound a fost comparat cu trupe ca Joy Division sau The Chameleons, a vândut peste 2 miloane de albume şi a concertat pe scena unora dintre cele mai mari festivaluri din toată lumea.

Interpol ajung în România pentru prima oară în luna august. Concertul de la Buftea va avea loc după prestaţia băieţilor de la Sziget Festival şi Open Air Festival.

Foto: www.interpolnyc.com