Chapel Club va concerta în a doua zi a festivalului Summer Well 2011, anunţă organizatorii. Britanicii sunt al doilea nume confirmat pentru 14 august 2011, după Alex Clare.

Trupa a fost fondată la finalul lui 2007, însă prima piesă „Surfacing” a fost înregistrată abia în 2009. Piesa a fost difuzată intens pe posturile de radio britaniceşi a fost numită „Hottest Record in the World” de către DJ Zane Lowe de la BBC Radio 1, însă datorită unor probleme legale nu a fost lansată niciodată.

În 2009, Chapel Club a semnat cu Universal Records şi au lansat primul lor single oficial „O Maybe I„. 2010 a fost anul concertelor pentru trupe britanică. Ei au concertat pe scenele unora dintre cele mai importante festivaluri din Europa. Glastonbury, Reading and Leeds, Oxford Truck Festival, Middlesbrough Music Live, Sheffield Tramlines, Jersey Live şi Pukkelpop sunt doar câteva dintre ele.

Până în acest moment, pe lângă Chapel Club şi Alex Clare au fost confirmaţi pentru Summer Well 2011: Plan B, Noisettes, Mystery Jets, Chew Lips şi Grafitti6. Festivalul se va desfăşura între 13 şi 14 august 2011 la Domeniul Ştirbey din Buftea.

Foto: www.suckinglemons.co.uk