Acest eveniment a avut loc in data de 11 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 11 noiembrie 2013, începând cu ora 18:00, Theory of Mind va susţine un concert în Energiea din Bucureşti, în cadrul GuerriLIVE Acoustic Session. Evenimentul va fi transmis în direct la Radio Guerrilla şi pe pagina de Facebook a radioului în emisiunea prezentă de Bogdan Şerban.

Theory of Mind este considerată cel mai interesant proiect muzical post-rock, psihedelic care îmbină genul dream pop cu muzica experimentală. Trupa a reuşit să se afirme în scurt timp prin creaţiile profund personale, care s-au dovedit de un real impact în sfera muzicală din România.

Theory of Mind sunt Vladimir Bosînceanu (voce, chitară, compoziţii), Andrei Bosînceanu (bass), Alex Cos (chitară) şi Tudor Bilt (tobe).

GuerriLIVE Acoustic Session ce are loc în Energiea, revine cu o nouă ediţie, până acum participând Viţa de VieIrina Sârbu & Marius Mihalache BandJazzybirdsEast RootsGrimusDekadensAlternosfera, ZOB,  Moonlight BreakfastLes Elephants BizarresButterflies in My StomachNightlosersComaElectric BrotherSubcarpaţi şi Shadowbox.

Accesul la  GuerriLIVE Acoustic Session se face pe bază de invitaţie. Acestea pot fi obţinute în urma concursurilor desfăşurate la în cadrul emisiunii “Logout Radio Guerrilla” (marţi – vineri, 17:00 – 20:00) sau pe pagina de Facebook a emisiunii Guerrilive.