Acest eveniment a avut loc in data de 8 Jul 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 8 iulie 2013, începând cu ora 18:00, Nightlosers vor concerta în Energiea din Bucureşti, în cadrul GuerriLIVE Acoustic Session. Evenimentul va fi transmis în direct la Radio Guerrilla şi pe pagina de Facebook a radioului în emisiunea prezentă de Bogdan Şerban.

Nightlosers este o trupă înfiinţată în 1994, cunoscută pentru muzica ce combină blues american cu elemente de folclor autentic ardelenesc. Au devenit cunoscuţi publicului român în anii ’90 datorită pieselor „Beţivan Ratat” şi videoclipului piesei „Dragostea-i ca şi o râie (Zavaidoc)”, piesa ce a refuzat luni întregi să coboare de pe primul loc, în urma voturilor publicului în cadrul unei emisiuni de muzică de pe un post TV.

Aceasta este o altă ediţie a GuerriLIVE Acoustic Session ce are loc în Energiea, până acum participând Viţa de VieIrina Sârbu & Marius Mihalache BandJazzybirdsEast RootsGrimusDekadensAlternosfera, ZOB,  Moonlight BreakfastLes Elephants Bizarres şi Butterflies in My Stomach.

Accesul la  GuerriLIVE Acoustic Session se face pe bază de invitaţie. Acestea pot fi obţinute în urma concursurilor desfăşurate la în cadrul emisiunii “Logout Radio Guerrilla” (marţi – vineri, 17:00 – 20:00) sau pe pagina de Facebook a emisiunii Guerrilive.