Acest eveniment a avut loc in data de 20 May 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 20 mai 2013,  începând cu ora 18:00, trupa Alternosfera va concerta în Energiea din Bucureşti, în cadrul GuerriLIVE Acoustic Session. Evenimentul va fi transmis în direct la Radio Guerrilla şi pe pagina de Facebook a radioului în emisiunea prezentă de Bogdan Şerban.

Alternosfera a fost fondată în 1998 şi în prezent înseamnă: Marcel Bostan (voce, clape), Marin Nicoară (chitară, clape), Sergiu Aladin (chitară, clape), Vicosh(bass) şi Anatol Pugaci (tobe).

Noul album “Epizodia” face parte din tripticul conceptual al formaţiei Alternosfera, numit chiar Epizodia. Prima parte a acestui triptic este albumul“Virgula”, iar cel de-al treilea album va fi lansat până la sfârşitul anului.

Aceasta este o altă ediţie a GuerriLIVE Acoustic Session ce are loc în Energiea, până acum participând Viţa de VieIrina Sârbu & Marius Mihalache BandJazzybirds,  East RootsGrimus şi Dekadens.

Accesul la  GuerriLIVE Acoustic Session se face pe bază de invitaţie. Acestea pot fi obţinute în urma concursurilor desfăşurate la în cadrul emisiunii “Logout Radio Guerrilla” (marţi – vineri, 17:00 – 20:00) sau pe pagina de Facebook a emisiunii Guerrilive.