Acest eveniment a avut loc in data de 8 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 8 aprilie 2013, de la ora 18:00, trupa Jazzybirds va concerta în Energiea din Bucureşti, în cadrul GuerriLIVE Acoustic Session. Evenimentul va fi transmis în direct la Radio Guerrilla şi pe pagina de Facebook a radioului în emisiunea prezentă de Bogdan Şerban.

Trupa Jazzybirds a luat fiinţă în 2011 în Cluj-Napoca. Dacă la început a interpretat piese ale compozitorului francez Claude Bolling, care a compus coloanele sonore ale unor filme cunoscute, cu timpul Jazzybirds şi-a creat un sound propriu. Au intrat în atenţia publicului cu un cover interesant după Green Day. Piesa „Basket Case” putând fi ascultată şi la Radio Guerrilla.

Aceasta este cea de-a treia ediţie a GuerriLIVE Acoustic Session ce are loc în Energiea, la primele două participând Viţa de Vie şi Irina Sârbu & Marius Mihalache Band.

Accesul la  GuerriLIVE Acoustic Session se face pe bază de invitaţie. Acestea pot fi obţinute în urma concursurilor desfăşurate la în cadrul emisiunii „Logout Radio Guerrilla” (marţi – vineri, 17:00 – 20:00) sau pe pagina de Facebook a emisiunii Guerrilive.